kejt82
Fanka BB :)
A więc Łódź??? Jak bedziemy wiedzieć ile chętnych mamy zarezerwuje się miejsce w jakiejś knajpce w Manufakturzemi pasi... bo JA Z ŁODZI![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc Łódź??? Jak bedziemy wiedzieć ile chętnych mamy zarezerwuje się miejsce w jakiejś knajpce w Manufakturzemi pasi... bo JA Z ŁODZI![]()
Wychodzi Łódź.
ja niestety na razie odpadam, maz pracuje praktycznie całymi dniami a ja siedze w domu sama. nie miałby kto mnie zawieźć, a po dzisiejszej akcji to zaczynam nie ufać mojemu organizmowi.
Mój mąz będzie miał luźniej w pracy dopiero od końca listopada, albo i początku grudnia. a wtedy zobaczymy. Na pewno na 3 dni musimy jechać na targi dentystyczne do poznania, ale kiedy dokładnie one są to za chiny ludowe
tygrynko dam znać. Wyśle meza na szkolenia, bo ja to bym sie wynudziła na tych zajeciach i moze sie spotkamyanisen jak bedziesz w Poznaniu to wtedy KONIECZNIE musisz mi dać znać!!!
tygrynko dam znać. Wyśle meza na szkolenia, bo ja to bym sie wynudziła na tych zajeciach i moze sie spotkamy
ale by bylo fajnie.
na pewno bede musiała jeden dzień targów zaliczyć, bo Jarek chce żebym poznała jego znajomych techników:-)
to ja bede meczyć meza zeby sprawdził kiedy są te targi i zrobimy sobie mały zlot poznaniowy :-)to trzymam za słowomoże uda nam się jeszcze ścignąć Kaasiorka i dziewczyny z okolic Poznania
![]()
no pewnie a potem dziewczyny łodziowe będą z nami,