reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ten Ciechocinek to jest dobry pomysł bo tam jest łatwo dojechać...i jest fajnie....i baza noclegowa bez zarzutu..i tanio a powietrze też świetne:tak::tak::tak:może to także warto rozpatrzeć

No, my do ciechocinka, jesli przyjdzie nam leciec samolotem to niestety nie damy rady...:no: Musi byc duze miasto w okolicy coby mogl samolot wyladowac:-D Dlatego tez okolice Lodzi, Wroclawia, Warszawy czy Krakowa bylyby spoko, a juz taki ciechocinek to nam odpada.. No chyba, ze spotkanie odbedzie sie w Lipcu, to wtedy ok, bo bedziemy jechac z mazur a nie z Irlandii!
A moze tak na mazury...:laugh2::laugh2: Piekne okolice, jeziora i campingow co niemiara!!!:-):-):-)

Emcia - z tymi Mazurami to Ty masz pomysł..Mrągowo..ekstra by było:tak::tak:ale podejrzewam że mamom z południa Polski mogłoby być cięzko dojechać:-(

No byloby bomba! Dla zachety dodam, ze mamy prywatna plaze nad slicznym, czysciutkim jeziorem poza miastem i z dala od ludzi! :tak:Wszystko ogrodzone i bezpieczne! Budynek gospodarczy z toaleta i mini kuchnia... Trawka, piaseczek, sielanka po prostu...:cool2:Tylko spac nie ma gdzie na miejscu niestety :baffled:(tylko 2 lozka pietrowe):-D:-D:-D
Zapraszam na mazury!!!;-)

Ty to masz dobrze :)

a gdzie tak masz na tych Mazurach??
żeby nie nasze bobasy to by się namioty rozbiło na plazy :) coś się wygodna zrobiłam :)

Azik w Mragowie! (stolica muzyki country:-D:-D:-D). Tata kiedys kupil ziemie za grosze i byl taki syf, ze hej!! Krzaki, chwasty, ze jeziora to widac nie bylo!! Teraz teren pieknie wyrownany, trawka, posadzil maliny i inne drzewka owocowe, sloneczniki... Jest slicznie. Spedzamy tam cale lato - od rana do nocy! W zeszlym roku z Ella bylysmy w domu 6 tygodni i dzien w dzien tam! Na obiadek robilismy grilla no a Ella cyca:laugh2::laugh2: W tym roku tez jedziemy wlasnie na caly lipiec...
Namioty jak najbardziej jest gdzie rozbic!!! I siusiu i zabki umyc tez:-);-)
Moze za rok na mazury same mamy...:cool2:

reklama
ja myślałam o ośrodku u mnie na wsi, ale niestety całe wakacje mają zajęte. w sumie fajny ośrodek, żarełko dobre, warunki ok i ceny też spoko.
Azik: Ty wiesz o jakim ośrodku piszę - harcerzyku!!!!!!:laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry