Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to ciesze sie ze moj pomysl w miare sie spodobal, bo widze ze kolopocik bedzie z zalatwieniem rezerwacji :-(
ale oki, podbudowana dobrym slowem szukam dalej :-)
te domki ktorych link dala asioczek tez wydaja sie git
kasiulla: mysle ze z dojazdem do trzebnicy czy okolic wrocka nie ma klopotu, bo ja np szukam takiej miejscowosc najdalej 30 km od wrocka, wiec wyjechac po jakas mame i ja zabrac swoim autem, czy tez przejazdu busem w tak nieodlegle miejsca to chyba nie problem. mam taka nadzieje
i jeszcze jedno, moze komus moj sposob szukania sie przyda ;-)
wpisalam sobei wroclaw na mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast i zaznaczylam takie przyblizenie, zeby widziec wszystkie miejscowosci w granicach 30 km od wrocka. potem szukam takich miasteczek na tych portalach turystycznych ;-)
bo u mnie z taka szczegolowa geografia zawsze ciezko bylo :-);-)
ale że nie znam za bardzo terenów to nie wiem gdzie jest w miasrę sympatycznie, ale dzisiaj kolezanka ktora mnieszka pod Wrockiem ma coś jeszcze podpowidzieć...
a wracając do sprawy
znajomi mieszkają dosłownie w Trzebnicy - bardzo ją polecją, jest tam dolina (zapomniałam czego znowu), rezerwat ptaków, jakieś 2 jeziorka, lasy - jest zielono i cicho
wpadną zobaczyć jak wygląda ten camping i ogónie się rozejrzą.
Azik, faktycznie calkiem milo wyglada ta Trzebnica. No i jest camping i do wyboru dwa hotele takze na pewno dla kazdego cos sie znajdzie
To teraz trzeba znalezc cos pod Lodzia i mozna glosowac! Tylko czy beda miejsca w sezonie...
a na poważnie - jak zarezerwujemy teraz miesca to powinnyśmy sie pomiescić, na campingu jest chyba ok 100 miesc w kilku hotelach i zajazdach po około 15-20 - to chyba damy radę...
wrzucajcie jeszcze propozycje
a ja poczekam aż znajomi obejrzą z bliska miejsca noclegowe i powiem co i jak