reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
zwariować można ztymi linkami - ja już nie wiem jak je wklejać :baffled:

ale na stronie eholiday.pl wystarczy wpisać oborniki śląskie - i wyjdzie

a w pozostałych ja kopiuję adres i wklejam do przeglądarki, do kitu :(

to ciesze sie ze moj pomysl w miare sie spodobal, bo widze ze kolopocik bedzie z zalatwieniem rezerwacji :-(

ale oki, podbudowana dobrym slowem szukam dalej :tak: :-)

te domki ktorych link dala asioczek tez wydaja sie git :tak:

kasiulla: mysle ze z dojazdem do trzebnicy czy okolic wrocka nie ma klopotu, bo ja np szukam takiej miejscowosc najdalej 30 km od wrocka, wiec wyjechac po jakas mame i ja zabrac swoim autem, czy tez przejazdu busem w tak nieodlegle miejsca to chyba nie problem. mam taka nadzieje :tak:

wczoraj tak samo szukałam :)

ale że nie znam za bardzo terenów to nie wiem gdzie jest w miasrę sympatycznie, ale dzisiaj kolezanka ktora mnieszka pod Wrockiem ma coś jeszcze podpowidzieć...

a wracając do sprawy
znajomi mieszkają dosłownie w Trzebnicy - bardzo ją polecją, jest tam dolina (zapomniałam czego znowu), rezerwat ptaków, jakieś 2 jeziorka, lasy - jest zielono i cicho

wpadną zobaczyć jak wygląda ten camping i ogónie się rozejrzą.

Azik, faktycznie calkiem milo wyglada ta Trzebnica. No i jest camping i do wyboru dwa hotele takze na pewno dla kazdego cos sie znajdzie:tak:
To teraz trzeba znalezc cos pod Lodzia i mozna glosowac! Tylko czy beda miejsca w sezonie...:confused:

reklama
no a może ten karpacz :)
i świnoujście :)

no co :)

do świnoujścia to bym nawet autem jechała

a na poważnie - jak zarezerwujemy teraz miesca to powinnyśmy sie pomiescić, na campingu jest chyba ok 100 miesc w kilku hotelach i zajazdach po około 15-20 - to chyba damy radę...

wrzucajcie jeszcze propozycje

a ja poczekam aż znajomi obejrzą z bliska miejsca noclegowe i powiem co i jak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry