reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
Emicia - przeciez tu nic nkt niczego nie narzuca - kazdy może podjąc samodzielną decyzję

ale przecież miłoby było (przynajmniej dla mnie)znaleźć jeden odpowiadający wszystkim odrodek - a przynajmniej próbować :) albo kilka np na tej samej ulicy, osiedlu

a co do terminu i miesjca- to czekamy do niedzieli na wyniki sondy i zgłoszenia mam.

we Wrocku czy Wawie rzeczywiście z noclegiem nie będzie problemu - każdy coś znajdzie, nawet gdy do siebie będziemy miały 2 godziny przepychania sie przez miasto, ale małej miejscowości, np na wsi - to pewnie juz takiego wyboru nie będzie...

viola, tylko powiedz mi dlaczego prawo do mówienia własnych pogładów nie nalezy sie wszystkim ???

i pytanie czy jeśli ja powiem że ktoś jest głupi, albo mało kompetentny, albo po prostu ***** wie - to tylko wyrażanie zdania??

nie wolno krzywdzić ludzi - i to jest podstawą forum, następnie prawo do wyrażania własnego zdania.

reklama
Pewnie, ze milo by bylo zeby wszyscy razem, ale widzisz sama, ze prawie niewykonalne!:no: My jak najbardziej chetnie poza miasto na trawke i do piaseczku:-D:tak:;-), ale gdyby to bylo np. 20-30 km od duzego miasta to wtedy ci co chca moga sobie pojechac do hotelu czy pensjonatu na noc a rano znowu wrocic do "grupy". Tak sobie pomyslalam.

czemu niewykonalne, w sumie to więszośc dziewczyn jedzie autami i wszystkie chyba poza 1-2 osobami wyrażają chęć jednak zamieszkania wspólnego poza miastem

biorac pod uwagę że nie tylko ja mam problemy z dojazdem w okolice Łodzi rozgladamy się za czymś bardziej na południu, więc i moze Ivce podpasuje, która jak powiedziała przyjedzie tylko w okolice Wrocka, a reszta mam do 300 km od domu, więc raczej jest to wykonalne - np ta Trzebnica -20 km od Wrocka, tanio i ładnie

zadzwoniłam do Trzebnicy - niestety mają koniec lipca początek sierpnia tylko 14-16 miejsc... :baffled:

Magda szukaj dalej, masz dobry nosek :)

a zlinkami od kilku dni jest okropny problem

Mnie tam wszystko jedno Azik!! :tak: Ja wole ze wszystkimi, tylko chodzilo mi o to, ze wlasnie nie ma przymusu! Kto woli na wlasna reke niech szuka na wlasna!;-)

bardzo to rozsądne Emcia co napisałaś:tak:
jeśli Kraków nie wchodzi w grę to ewentualnie Wrocław i okolice dla nas ok. jeszcze Roztocze jest fajne i tanie , ale to pewnie dla większości koniec świata:-)

Roztocze koło Szczecina ?? :-) rzeczywiście niestety świat drogi od większości z Was :(

Camping ul. Leśna 2, 55-100 Trzebnica tel. 312-07-47 Hotel "POD PLATANAMI" ul. Kilińskiego 2, 55-100 Trzebnica tel. 312-09-80 Minihotel "NOWY DWÓR" 55-100 Trzebnica-Nowy Dwór tel. 312-07-14 Motel 55-100 Trzebnica tel. 312-71-88 Motel ul. Prusicka, 55-100 Trzebnica tel. 312-00-48 i jeszcze kilka...

w sumie w Trzebnicy trochę tego jest, wiec w razie czego każdy by mógł wybierać - wszędzie też może po te 15 miejsc by sie znalazło - zwłaszcza w tych domkach...

to chyba wrzucimy Trzebnicę do propozycji miejsc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry