reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
tak sobie jeszcze pomyślalam czy my wszystkie + dzieci + mężczyźni naszego życia zmieścimy się w jednym gosp. agro ??????

reklama
dlatego szybko potrezbujemy przybliżonych danych

bo jesli pojedziemy w 15 osób to co innego niż w 50 :)

agro to chyba chodzi tak ogólnie - to znaczy poza miastem (przynajmniej ja tak zrozumiałam) - że nie musi być to prawdziwe agroturystyczne, tylko gdzie coś na uboczu (ośrodek, agro, pensjonat, camping z domkami)

ja z racji zamieszkania - jechałam tam na kilka godzin (jeden z niewielu plusów mieszkania w Szczecinie)

byłam tam dwa lata temu - zaraz po otwarciu, jesczze nie wszystko działało, ale było fajnie :)

szkoda że u nas nie ma takich ciekawostek

ale ten słowacki aquapark zabójczy - czyste szaleństwo

widze, że robi się ekstremalnie:-D:-D:-D:-D
może wynajmijmy sobie odrzutowiec i zróbmy wycieczke do okoła świata :tak:nikt nas nie pobije i załapią się wszystkie mamy marcowe - po drodze zgarniemy te ze stanów zachaczymy o irlandie, anglie, itp :tak::tak::tak:będzie gittt

reklama
widze, że robi się ekstremalnie:-D:-D:-D:-D
może wynajmijmy sobie odrzutowiec i zróbmy wycieczke do okoła świata :tak:nikt nas nie pobije i załapią się wszystkie mamy marcowe - po drodze zgarniemy te ze stanów zachaczymy o irlandie, anglie, itp :tak::tak::tak:będzie gittt

o właśnie

a sie nie pomieścimy w odrzutowcu, jaki jest największy samolot??

w wumie wymyśliłaś już tak ekstremalną rzecz, ze nic już nie dorówna :( i jak tu poszaleć :(

no chyba że podróż w kosmos :)
stattek kosmiczny i lot po naszej galaktyce :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry