reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
nie no Azik nie rozbrajaj mnie :-p moze czechy :-p:-)

moj maz tez jedzie i tez nie ma wyjscia :-D:-D
moje dziecko dopiero usnelo wiec o 20 nie ma mowy :-D:-D

tak jak KInga napisala i ja ktorys raz zkolei powtorze a mowie to od poczatku ze najlepiej wlasnie zielona trawka cisz i spokojale jest jedno ale.....

dojazd do takiego miejsca

proponowalam busa czy mamy zmotoryzowane ze moga dowiesc mamy z dworcow itd
ale ten pomysl byl be
teraz bus
taka propozycja tez juz byla
drogie kobiety na milosc boska trzymajcie sie jednej wersji i zdecydujmy sie na cos wreszcie

ale tak pięknie tam jest, no co - nie mozna pomarzyć :)

i zobaczcie jak tam tanio :) uwielbiam góry....

Kasiulla a pisałaś coś o górach, ale Ty masz bliżej chyba do innch...

dla mnie najbliżej w Karkonosze...

a do Czech pewnie, tam i jedzenie i noclegi i browarek tańszy :) i góry :)

ale jestem monotematyczna, ale po prostu m isię tęskni.

Kasiulla - przeciez nikt nie negował wtedy Twojej propozycji busa - nawet kilka osób poparło, lub zaproponowało podjazdy kolezeńskie (wtedy taniej) ale to zależy od odległości już

ja myśle tak na dłuższa skale teraz o busie- np wyjazd z łodzi - zabiera po drodze mamy np pod wrocław - to tylko przykład...

dziewczyny ja moge poszukać coś na jurze - agro tutaj pod dostatkiem i rzut beretem od częstochowy tylko jeden problem nasz dworzec świeci pustkami - u nas takie zadupie , że wszystkie pociągi raczej nas omijaja - do nas przychodzi się pieszo ;-) - sprawdźcie połączenia jeżeli będą wam pasowały to ja coś miłego mądrego i taniego poszukam
..........a dla mnie zlot bez dzieci to bez sensu przecież dzięki nim się znamy - ja bez Kubasa nie jade
ja jakoś nie mam problemu z moim żywiołowym Kubasem spotkać się ze znajomymi z dziećmi w podobnym wieku i pogadać wszystko da się dograć . wiadomo, że nie będziemy gadać wszystkie naraz bo to niewykonalne

no jura też wspaniały pomysł - poszukaj w Ogordzieńcu :)

wymyśliłam sobie jeszcze że mogłabym (np na jurze albo w górach) zostać od razu z 10 dni... chce mi się wakacji i gór :)

a co do wersji - to pewnie - przydałaby sie jedna - ale która :-p

może najpierw wpadnijcie do watku podwieszonego - to się nam trochę poukłada

ogrodzieniec to piekne miejsce tylko 50 km od czestochowy mógłby być problem z dojazem myślał raczej o złotym potoku, olsztynie, bobolice to jest bliziutko i drugi kurs po mamy bez samochodu nie sprawiłby problemu

poszukam jutro konkretow bo dzisiaj nie mam czasu - pisze mamie prace zaliczeniowe na uczelnie :-) a spać mi się chce jak cholera

reklama
to prawda Ogrodzieniec daleko

w Olsztynie byłam kilka lat temu, jeszcze jak były tam pokazy światła i dżwięku, tam jest (był) fajny camping, ale bez wygód :( - to znaczy "tekturowe" domki bez wody.

kurcze rzeczywiście krucho z połączeniami ode mnie do Częstochowy, co się dzieje z tymi pociągami?? ale z pozostałych miast wygląda tak w miarę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry