reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
tak LUSZCZYNKO z Bielska, a właściwie to Kozy 10km od Bielska. ALe jakoś Wrocław darze większym sentymentem niż Chorzów.

reklama
Ja pochodzę z Chorzowa i mi tam pasuje Park:-) ale Wrocław też baaaaardzo chętnie bo nigdy nie byłam we Wrocławiu i chętnie tam pojadę~!!! :tak:

Agutko zrób sondę na miasta. Wypisz te miasta które na wątku wymieniano i zagłosujemy!!

Widze,ze sporo Dziewczyn byloby nawet chetnych na Wroclaw. :tak: A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni :-p tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe. :-p

Mycha,okej to wpisze Wroclaw,Poznan,Ciechocinek,Chorzow tez? Bo to w sumie tylko dla Was - slazaczek raczej by pasowalo - tak mi sie wydaje. ;-) Popraw mnie,jesli pominelam ktores miasto. ;-) A z tymi gwiazdkami w hotelu to byl taki zart,no. :-p ;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-)

http://www.mdk.kopernik.wroclaw.pl/?p=s1

Tak wyglada na zewnatrz,wiec mysle,ze i w srodku byloby ok. :tak:

budynek.jpg

Tylko trzeba by bylo sie dowiedziec,ile nas by tam jechalo,czy starczy miejsc,no i ile za Dzieciaczki by chcieli wziac sianka. ;-) Hm... A jak sie tam nie uda,to bedzie sie szukac czegos innego. ;-)

Mju,a Ty jechalabys ciuchcia? Bo,jak tak,to moze i Nadzie,daloby sie namowic na ten wyjazd i razem byscie sobie przyjechaly? Byloby Wam weselej w czasie podrozy. :-D No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala. :tak: Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci. :tak:

reklama
Agutko ze zdjęcia wynika e to bardzo ładny hotel będzie:tak:

Gdyby to było we Wrocławiu to ja myślę że pojadę autem sama, a też tak się zastanawiałam, że któraś z dziewczyn ze Śląska zabrała by się z mną i Milenką ? koszty benzyny podzieliło by się na pół, a i we dwie zawsze raźniej :-)

Do góry