reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
ewelcia juz dawno wprowadzili przepis ze jak chcesz otrzymywac rent suplement to musisz miec złożony wniosek o dom socjalny:-) po złożeniu takiego wniosku babka w councilu musi wypełnic ci forme na rent suplement,co do poprzedniego miejsca zamieszkania to nie masz możliwości zeby były szef m podpisał ze tam mieszkaliście??

mArta mamy mozliwosc zeby byly szef m podpisal tylko ze teraz ta babka tam gdzie skladalismy forme o dofiansowanie juz ie chciala proof of adress z poprzediego adresu...
W piatek chciala a we wtorek nie:baffled:
Ja juz sama nie wiem czy ja to potrzebuje czy ie:sorry2:

No to skoro babka we wtorek juz nie chciala z poprzedniego adresu to wezme tylko z tego:rofl2:,

W ogole u nas ta babka jest okropna....nie chce gadac z Toba tylko rzuci haslo i wychodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jest nie mila...stara rura :sorry2::baffled:
za kazdym razem gada co innego i utrudnia,zeby jak najdluzej zeszlo:baffled:.

Nawet wniosku mi w piatek nie chciala przyjac..a we wtorek wziela ale z wielkim "ale":baffled:

reklama
Do góry