Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Eve sprawdziłam i najpierw wszystkie podobne tematy zostały połaczone,i zrobione z tego archiwum a później usunięte przez Modroklejke
Dziewczyny małe ułatwienie kto nie wie jak chcecie mieć okno z buźkami od razu przy odpowiedzi,kliknijcie dwukrotnie na różowy pasek odpowiedz na ten temat
kurcze to dlaczego u mnie nie działa - to z różowym paskiem?????????? jak dla mnie też mógłby być
kurcze nada mam kłopot z nową wersją bb a czy ktoś wie, co ozacza hasło "dzięki" które pojawia się pod ilością postów?? i czy moja "fanka" zmieni się na coś czy nie??
Z tym dzieki to jets tak ze jesli ty zadasz pyatnie a ja ci pomoge to ty to wciskasz ...czyli mi dziekujesz...ja to tak rozumiem bo moj m jest na jakims forum i tam maja takie cos...
Wlasnie ja Tobie wcisnelam dzieki i nie wiem co sie pokaze?
Zaraz zobacze pow yslaniu tego posta
acha ok.
ja mam maalutki różow pasek z odpowiedz na ten temat ale po dwukrotnym wciśnięciu nic się nie dzieje a kjak raz klikam to mam szybka odpowiedź...