Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
poważnie???no bo macierzyński jest traktowany jak L4, chore jak dla mnie.
jak zabrać to wiedzą, ale jak trzeba jakoś pomóc to już zapominają, że Polska to ludzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poważnie???no bo macierzyński jest traktowany jak L4, chore jak dla mnie.
jak zabrać to wiedzą, ale jak trzeba jakoś pomóc to już zapominają, że Polska to ludzie 
, co do macierzńskiego zgadzam się, co jeśli matka leży w szpitalu prawie nieprzytomna? macierzyńskie Jej już leci, to chore 
Becikowe. Znowu idą zmiany!
jest możliwość, ale trzeba spełnić warunki dobrowonego opłacania ubezpieczenia czy jakoś tak...postaram się znaleźć
musisz poinformować szefa o tym, że jesteś w ciąży, być może donieść do kadr zaświadczenie od lekarza potwierdzające ciążę
czy coś jeszcze nie do końca się orientuję, najlepiej będzie jak dowiesz się u siebie w kadrach, jeśli chodzi o zasiłek nie pomogę, ale chętnie i ja się dowiem, czy przysługuje też osobom nie pracującym?