reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

zwykla spacerowka to jest taka od kompletu ktora kupilam razem z gondola, na duzych pompowanych kolach. mam wrazenie ze on w niej nic nie widzi bo jest bardziej zabudowana i wg mnie cos jest nie tak z oparciem tzn on zwyczajnie sie zsuwa z niego. Jakis kosmos.

a może to kwestia tych kół ?

bo ja miałam spacerówkę peg perego moja kochana tesciowa mi ją przywiozła była na takich dziwnych kołach i Emilka mi się razem z tym wózkiem wywaliła jak umiała siedzieć tak go rozbujała :baffled: odrazu jej oddałam i podziękowałam ale o co mi chodzi ;-) o to że moze za płynnie jedzie wózek ? niektóre dzieci lubią być troszkę jak to powiedzieć wstrząśnięte podczas jazdy hehe tzn wyboje dziury to to co lubią ...mój chrześniak musiał być jak bujany do snu i na podwórku zaliczaliśmy wózkiem wszystkie dziury :-D może jak masz możliwość to sprawdz zwykłą spacerówkę nie koniecznie parasolkę bo przecież to bez wiekszej rożnicy tylko chodzi o to składanie w parasolce :tak: a dziecko widzi podobne :tak:

ja w tej spacerówce co dostałam tez miałam problem z Emilką bo jej się taka płynna jazda niezbyt podobała

to taka moja mała rada ;-)

reklama
ale sie temat wózków rozwinął heheh

no i jednak ten coneco- bede musiała kupic ogólnie spełnia moje wszystkie wymagania tylko ta raczka mam nadzieje ze sie do nie przyzwyczaje wczoraj pojechalismy do znajomych wieczorem oni tez kupii ten wózek i Aga(moja kumpela) mówi ze to kwestia ptzyzwyczajenia do raczki a ogólnie jest bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak: wiec sie skusze

tamte tez mi sie podobaja ale zaden nie ma ocieplacza i foili:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

babeczki nie orientujecie sie moze ktos z waszych znajmych ma juz nie potrzebne krzesełko dla dziecka??

kurcze bo my w polsce nie mamy a nunia musi na czyms siedziec,na allegro szukałam ale nie moge znalesc:no::no::no:
kurcze nie opłaca mi sie kupowac nowego na 2 tygodnie:rofl2::rofl2:

babeczki nie orientujecie sie moze ktos z waszych znajmych ma juz nie potrzebne krzesełko dla dziecka??

kurcze nie opłaca mi sie kupowac nowego na 2 tygodnie:rofl2::rofl2:

na 2 tyg, to ja moge Ci użyczyć swojego, nie ma problemu - ja mam takie drewniane, gdzie po rozłożeniu masz krzesełko i stoliczek, także, nie ma problemu....... kiedy i gdzie podrzucić....... :tak::-D:tak:

mam cos podobnego ( tylko troszke skromniejsza wersja)
http://allegro.pl/item427599916_duuuzzzee_krzeselka_do_karmienia_super_zabawka.html

Ostatnia edycja:
na 2 tyg, to ja moge Ci użyczyć swojego, nie ma problemu - ja mam takie drewniane, gdzie po rozłożeniu masz krzesełko i stoliczek, także, nie ma problemu....... kiedy i gdzie podrzucić....... :tak::-D:tak:

mam cos podobnego ( tylko troszke skromniejsza wersja)
Duuużżżee krzesełka do karmienia+SUPER ZABAWKA (427599916) - Aukcje internetowe Allegro

oj
to super ja mam takie samo w uk:tak::tak::tak::tak:
jak wam nie sprawi to problemu to poprosze o podrzucenie na Czesnikowaską 22/12 a jak nie to sami po nie wpadniemy to juz jak wolisz:-):-):-)

Kaszkas- no mie osobiscie Maclareny nigdy sie nie podobały no ale kazdy ma inne gusta oby dobrze sie Tobie go prowadziło a maluszkowi w nim wygodnie było to najważniejsze

Witam wszystkie mamy, mam do sprzedania dwa opakowania Sab Simplex na kolki i wzdecia dla niemowląt, specjalnie pojechałam je kupić małej do Niemiec od razu kupiłam więcej ale wystarczyło jedno opakowanie, naprawde polecam, zakup się opłacił.
Tel. kontaktowy 609892591
Można odebrac osobiście w Pniewach k. Poznania albo w Międzychodzie
Wiecej na temat produktu na mojej aukcji, zapraszam
SAB SIMPLEX kolki wzdecia dla niemowlat kolka (445100882) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry