reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Kupinosia, wpadło mi w oko kilka rzeczy bo są słodkie, kilka mamy identycznych, ale niestety Carter's to my nosimy już w rozmiarze 18-24! W mniejszych rękawy są za krótkie.
Kasia też już wyrosła, czy masz "za dużo"?

Mła jedno i drugie ! Za dużo tego i jeszcze paczka przyszła w zeszłym tygodniu od szwagierki...Ja sie zrobiłam straszna minimalistka.
Carters u nas też już większy ale Ola była sporo niższa i to mnie tak ciągle myli. Kasia od początku wyższa co mnie i cieszy i martwi jednocześnie bo np kurtka zimowa robi sie przy krótka a cała zima przed nami. To Carters akurat te 2 pajace, ale cała reszta na pewno jest "przyszłościowa" nawet dla mojej Kaśki :)

Oj, znam ten ból z zimowymi rzeczami. U nas okazało się, że jak się zrobiło naprawdę zimno, spodnie okazały się za małe :/ Musiałam kupić nowe - ale są cieplutkie i w rozmiarze 92, więc może jeszcze w przyszłym roku uda się je nosić (teraz są maksymalnie podwinięte).

Co do ciuszków, to ta polarkowa tuniczka mnie interesowała, ale sprawdziłam i niedawno odłożyłam do pudła podobną z Cartersa w tym właśnie rozmiarze...

Posiadam wyprawke po córci:) 0-3mc Carters;)
IMG_0046.jpgIMG_0047.jpgIMG_0050.jpgIMG_0054.jpgIMG_0051.jpgIMG_0052.jpg

NETKa ja bym chciała tą granatową koszulkę z pumy, więc mozesz wycofac aukcję:) daj mi dane do przelewu na priv a ja napiszę adresik:)

reklama
Hej może ktoś byłby zainteresowany czymś z ubrań mego brata-wszystkie zadbane-to pedant straszny. (pierze wszystko ręcznie haha)żeby pralka mu nie poniszczyła. Powrzucam fotki jakby coś interesowało pyt
ać!IMG_0034.JPGh&M rozmiar S/taka koszula na lato-można rozwinąć rękawy i są wtedy długie.51cm od pachy w dół długość rękawa|65cm od ramienia w dół-15zł-stan idealny

IMG_0036.JPGtommy hilfiger rozmiar M-25zł stan idealny/moze nawet nie noszona|48cm od pachy rękaw mierzony|58cm od ramienia w dół

IMG_0038.JPGriver island-kurde została w domu u mamy-musiałabym sprawdzić
IMG_0041.jpgabercrombie-ta sama sytuacja
IMG_0040.jpgPuma-ta sama sytuacja
IMG_0042.jpgnowa-hollister-rozmiar m to na bank -u mamy została

IMG_0045.jpgzara-rozmiar S 10zł
IMG_0046.jpgabercrombie jest u mamy!!!muszę po to jechać
a te w paski to gap Rozmiar S/48cm od pachy rękaw mierzony i długość od ramienia w dół 60cm-15zł

Załączniki

• IMG_0043.JPG
    IMG_0043.JPG
    92,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Do góry