reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Co to nikt nie chce????

Netka tak, była ciocia, zadowolona z siebie jak nie wiem, ciuszki są po jej kolezanki wnuczusi. Tak wiec Aluś bogatszy m.in o dwie rózowe czapeczki i czapkę hello kitty :-)

Milva jak chcesz to bierz :) A tak zapytam o te inne przeznaczenie??

reklama
Sosnowiczanka a jaką masz tę czapkę z daszkiem? Hello Kitty? Może jak ładna to skubnę Milvie czapkę? Emilka uwielbia wszystkie czapeczki :D No chyba że nie chce Ci się rozbijać paczki i wysyłać osobno samej czapki?

Sosnowiczanka- ciuszki pomogłyby bezdomnym psom;-) Na naszym forum psiowym mamy tzw bazarek , na którym wystawiamy rzeczy na jakąś bidę psią i ludzie z forum sobie kupują lub licytują. Ja wysprzedaję tam zawsze ciuszki Bartka , no i wszystko co w domu niepotrzebne, a kaska idzie nie do kieszeni, ale na pomoc konkretnemu psu, mozna mu za zebrane pieniądze ufundować np szczepienia itp.

Freiya zrobie poznie fotki i wrzuce, jak prace wroce. Czapka z daszkiem jest HK wlasnie. Jak bedziesz chciala to ci ja wysle.

O Milva to takie aukcje charytatywne dla piesków? Bardzo fajny pomysł:)

ooo spoznilam sie a w takim rozmiarze nosi Marika ubranka, wiec w=gdyby jednak Milva nie chciala to ja poprosze o fociaki:)

Wrzucam fotki
1111.jpg
2222222.jpg333333333.jpg444.jpg55.jpg

Ta czapeczka HK jest troche uplamiona, zobaczę pożniej, jak bede miec czas postaram sie ta plamę jakos sprac
Czapka w kwiatki jest dwustronna, z drugiej strony ma paseczki. Rajstop jest 9 par (jesli dobrze sie doliczyłam)

Załączniki

• DSC00454.jpg
    DSC00454.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC00455.jpg
    DSC00455.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 1111.jpg
    1111.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 2222222.jpg
    2222222.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 77
  • 333333333.jpg
    333333333.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 68
  • 444.jpg
    444.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 55.jpg
    55.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 73
6665.jpg77778.jpgDSC00456.jpg

bluza jest troche zmechacona.

kto chetny pisac!

Załączniki

• 6665.jpg
    6665.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 69
  • 77778.jpg
    77778.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00456.jpg
    DSC00456.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny mam pytanie czy ma któraś do sprzedania/oddania fotelik 0-13 kg w cenie najlepiej do 60 zł ??

edit: już nieaktualne :-)

Ostatnia edycja:
Kurcze, fajna ta bejsbolówka HK... Sosnowiczanka jak sądzisz widząc ją na żywo, dam radę usunąć tę plamę?

reklama
Freiya miałam spróbowac sama ją usunąć i zapomniałam :((( :zawstydzona/y:
Jak wrócę do domu ( w pracy jestem) to postaram sie to zrobic i dam znac.

Do góry