Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy któraś z Was zaopatrzyła się może w wózek firmy ABC Design? interesuje mnie model CONDOR 4S, MAMBA i ASTRO
a skoro mamy zdecydować się już na ten kubełek to rozważam również opcję ABC Design..
A i co mnie cieszy bo tyle pisałyście że niektóre Wasze wózki śmierdzą chemią czy czymś tam i trzeba wietrzyć to mój wogóle nie śmierdzi, nic a nic :-) Ale i tak stoi gotowy, rozłożony i przyznam się że codziennie robię nim rundkę dookoła pokoju...po prostu nie umiem się powstrzymać
Mąż się śmieje ze mnie choć po kryjomu zauważyłam jak sam nim jeździł
my wózeczek od wtorku mamy w domku:-) jestem zachwycona nim! Składa się i rozkłada po prostu rewelacyjnie, bez wysiłku no i obsługa totalnie intuicyjna ;-) potem wrzucę fotki co prawda samej gondoli bo spacerówka już załadowana na szafęA i co mnie cieszy bo tyle pisałyście że niektóre wasze wózki śmierdzą chemią czy czymś tam i trzeba wietrzyć to mój wogóle nie śmierdzi, nic a nic :-) ale i tak stoi gotowy, rozłożony i przyznam się że codziennie robię nim rundkę dookoła pokoju...po prostu nie umiem się powstrzymać
Mąż się śmieje ze mnie choć po kryjomu zauważyłam jak sam nim jeździł:-d
czy któraś z Was zaopatrzyła się może w wózek firmy ABC Design? interesuje mnie model CONDOR 4S, MAMBA i ASTRO
z tego co wiem to mozesz miec klopot z kupnem tego koloru, gdyz nie jest on z podstawowej palety kolorówwitam...czy któraś z Was zaopatrzyła sie w xlandera xa w tym bialo-szarym kolorze...czyli jesli dobrze pamiętam Arctic? bo martwię sie trochę czy ten bialy kolor nie będzie sie za bardzo brudził...ewentualnie czy jest ,możliwość łatwego czyszczenia tego materiału, bo przyznam, ze xlandera na zywo jeszcze nie widziałam i nie wiem jakiej jakości jest ten materiał z którego wykonano elementy tego wózka...
My wózeczek od wtorku mamy w domku:-) Jestem zachwycona nim! Składa się i rozkłada po prostu rewelacyjnie, bez wysiłku no i obsługa totalnie intuicyjna ;-) Potem wrzucę fotki co prawda samej gondoli bo spacerówka już załadowana na szafęA i co mnie cieszy bo tyle pisałyście że niektóre Wasze wózki śmierdzą chemią czy czymś tam i trzeba wietrzyć to mój wogóle nie śmierdzi, nic a nic :-) Ale i tak stoi gotowy, rozłożony i przyznam się że codziennie robię nim rundkę dookoła pokoju...po prostu nie umiem się powstrzymać
Mąż się śmieje ze mnie choć po kryjomu zauważyłam jak sam nim jeździł
![]()