reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
tak, sa najbezpieczniejsze dla najmniejszych dzieci i najbardziej uniwersalne pozniej, poza tym te ktore maja splot skosno-krzyzowy dodatkowo sprawiaja ze odczuwalny ciezar noszonego w chuscie dziecka jest mniejszy.

My dostaliśmy chustę w prezencie i leży sobie nowiutka pod łóżkiem i się kurzy ;) jakoś się nie przekonaliśmy. Sama nauka wiązania trochę trwa. nie wiem, może byliśmy z aleniwi? :) Używaliśmy sporadycznie nosidełka, zwłaszcza mój mąż lubił małą nosić. Ale widzę dużo mam z chustami, to znaczy, że jednak ten "wynalazek" się sprawdza :) Może i my przetestujemy przy drugim dziecku... Albo nawet przy córci, bo podobno można dzidzię nosić do 3 roku zycia. Tylko - co mój kręgosłup na to? :)

my nie mamy chusty i niestety chyba nie kupię:((

Za to wczoraj będą przy okazji w galerii na wyprzedaży kupiłąm małej śliczną kurteczkę idealną na jesień...a dla siebie 2 bluzki...które wreszcie się dopną na cycach:)))

a ja doszłam do wniosku, że nawet nie wiem, czy chusta mi się spodoba i wczoraj kupiłam na próbę tanią- elastyczną, jeśli mi się spodob, to napewno zainwestuję w dobrą tkana- droższą..

aga0411 ja tak zrobiłam, bo bałam się że nie nauczę sie wiazać ale nauczyłam sie i uważam że to była dobra inwestycja i do 10 kg mozna nosić dzidzie w elastycznej wiec ja z tkaną narazie sie wstrzymam ale zakupię napewno

reklama
Do góry