Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Próbowaliśmy go i prowadzi się bardzo lekko, jedną ręką, dużo lepiej niż Xlander
. 
....a my oglądaliśmy dzisiaj wózki Bebecar- skłoniły nas do tego rabaty dla uczęszczających do naszej Szkoły Rodzenia- 900 pln na cały zestaw! Po obejrzeniu katalogu miałam sceptyczne podejście do tematu, nawet Was nie pytałam, co myślicie i czy coś słyszałyście, ale rabat niezły, więc pojechaliśmy. No i powiem Wam że niesamowicie mnie te wózki zaskoczyły! Superowo się prowadzą, jedną ręką bez problemu, Pani dała nam po wózku i śmigaliśmy po schodach i korytarzach, fajnie się podbija, mają naprawdę wieeeelką gondolę (chyba największą, jaką dotąd widziałam), fajnie się składają... Wcześniej zastanawiałam się nad Maxi Cosi Mura, ale teraz chyba mam nowego faworyta:-) No i zaraz wchodzi nowa kolorystyka, która podoba mi się dużo bardziej niż poprzednia, więc nie miałabym też dylematu z kolorem....
Kochane, jeśli coś słyszałyście o tych wózkach, to dajcie znać!
Ale się śmiał ze mnie, że Wy pierwsze jesteście informowane