Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdzies mi smignelo info ze do polowy lutego wprowadzaja do sklepow, trzeba tez zaczekac na moment kiedy rowniez wszyscy internetowi dystrybutorzy beda mieli 2010 to wtedy znacznie przecenia 2009.
Dla mnie 1500 zł to też kupa kasy, bo z zusu dostaję 1050 zł, więc nie jest to nawet moja pełna wypłataI nie chcę wydawac więcej na wózek, chociaż oczywiście podobają mi się takie za 3000 zł.
dla mnie 1500 zł to dużo pieniędzy, ale podchodzę do tego tak, że wolę dać 1500 za dobry wózek, który posłuży mi przez te 2-3 lata, niż kupić coś tanszego i potem złościć się, że się psuje, lub coś jest nie tak
nie wydaje mi sie zeby dobra marka stracila na popularnosci ze wzgledu na popularnosc... chyba ze ktos bedzie chcial byc 'oryginalny' i stwierdzi ze kupi cos gorszego zeby sie wyrozniac.
Wy naprawdę wierzycie ze te wózki posłużą wam 2-3 lata? Bo ja osobiscie odkąd weszły na rynek parasolki to nie widziałam dziecka staszego niż 2 lata w siedzisku spacerowym ciężkiego wózka, a te 2- letnie to nie często widzę - standard to przeskakiwanie po roku
Wy naprawdę wierzycie ze te wózki posłużą wam 2-3 lata? Bo ja osobiscie odkąd weszły na rynek parasolki to nie widziałam dziecka staszego niż 2 lata w siedzisku spacerowym ciężkiego wózka, a te 2- letnie to nie często widzę - standard to przeskakiwanie po roku
ja sie nastawiam na to ze drugie dziecko bedzie w tym samym wozku jezdzilo.
Co roku unowocześniają się i wchodzą nowe modele a te co dziś kosztują 3000 to zaraz będą w cenach 1500zł. No chyba że z sentymentu sobie zostawisz...nie mam parcia na jakies nowe wynalazki, moglabym nawet teraz kupic x-landera sprzed 2lat bo dla mnie jest ok.
Ja myślę że wybór wózka to jest sprawa indywidualna każdej z nas i po co krytykowac wybór innych... ja nie wybiorę x-landera nie dlatego że jest drogi czy tani ale po prostu zupełnie mi nie odpowiada
a co do opinii na internecie to może nie warto sugerować się tylko nimi... wózki kupuje ogromna ilość ludzi a wypowiada się tylko może z 1%
ja sugeruję się tylko własnym doświadczeniem i moimi indywidualnymi wymaganiami, które u was mogą byc zupełnie inne
i kupuję polski wózek, który wcale nie uważam za gorszy od zagranicznych