reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Hejka,

dziewczyny, super, wózki bardzo ładne.
Ja też się pochwalę. Dzisiaj właśnie zamówiła poza allegro x-landera xa z 2009 w kolorze raspberry.
Oto link żebyście zobaczyły moje cudo. Domówiłam sobie jeszcze parasolkę x-landerowską.
Już nie mogę się doczekać kiedy do mnie to wszystko dotrze :happy:
X-LANDER XA 2009 +MEGA ZESTAW@OSTATNIA SZANSA-HIT (929226600) - Aukcje internetowe Allegro

Ale teraz dopiero, po Waszych postach, przyszła refleksja co do nieprzekładanej spacerówki, ani rączki :crazy:
W wózku córek - emmaljunga - mogłam manewrować gondolą i to byo super. A teraz o tym nie pomyślałam, no cóż.

Super zakupy laski - tylko czemu miedzy tymi x-landerami agi i tigerka jest taka różnica w cenie ?:szok: Bo poza różnicą w kołach to innych nie widzę - poza tym ze aga ma jeszcze wszystkie akcesoria.
A do mnie doszła gondolka od zakupionego wózka - stelaż dopiero idzie bo wysłany kilka dni później ( nawet Mrożek by takiej paranoi nie wymyślił :eek:, ale cóż...)Mam nadzieję że stelaż dojdzie i będzie w takim stanie jak góra bo gondolka w stanie idealnym - chyba dzieć krótko jej używał. Teraz zaczynam się zastanawiać gdzie ja mam te wszystkie zdobycze trzymać? :eek: Już mam w sypialni ustawiony karton ze stołem do przewijania jak teraz dojdzie ta kareta, to już będzie graciarnia, a tu tyle tego jeszcze....

no właśnie kołami się różnią i podnóżkiem i ja właśnie zauważyłam to że tam wszystko jest- akcesoria no i cena niższa
krewetka, zobacz kilka postów wstecz na co my jednak sie zdecydowaliśmy

Na aukcji tigerka jest napisane ze wersja z kołami waży 14kg a bez kół 9,5, więc jakby co to do wnoszenia po schodach zdejmujecie koła i wio do góry a potem zejście po kółka :-D:-D:-D. 5 kg to nie w kij dmuchał

Teraz zaczynam się zastanawiać gdzie ja mam te wszystkie zdobycze trzymać? :eek: Już mam w sypialni ustawiony karton ze stołem do przewijania jak teraz dojdzie ta kareta, to już będzie graciarnia, a tu tyle tego jeszcze....
lenkaa* ja się sama zastanawiałam jak ja to zrobię....
Mój wózek zajmuje górę mebli i uwierz nie było to łatwe. Na złożonym stelażu z przednimi kołami leży złożona spacerówka z budą, pokrowcem do spacerówki i barierką. Obok gondola ze złożoną budą, a w środku gondoli torba, tylne koła, folia, moskitiera i pokrowiec do gondoli. A do samej szafy musiałam upchać fotelik z budką i pokrowcem.... od samego pisania się spociłam :eek:

reklama
Do góry