reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

roznice na pierwszy rzut oka widac po tym co dziewczyny pisaly czyli po okryciu na gondole. ponizej foto z modelu 2008 i 2009.

Załączniki

• x-pram 2008.jpg
    x-pram 2008.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 33
  • x-pram 2009.jpg
    x-pram 2009.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
roznice na pierwszy rzut oka widac po tym co dziewczyny pisaly czyli po okryciu na gondole. ponizej foto z modelu 2008 i 2009.

dzięki, dzięki :)
Jeśli zatem tylko design, a nie technika je różni, to wiele na to bym nie patrzyła, ale masz rację - model z 2008 wolałabym kupić nówkę, choć co prawda model z 2009 po dołożeniu chyba 200-300 pln też można kupić nowy, a taki potem szybciej można sprzedać, bo tylko używany przez jedną osobę.

No nic to, czekam jeszcze z 1,5 mies. i zaczne poważnie jeździć za wózkiem.

roznice techniczne tez sa: siedzisko i budka w spacerowce, dlugosc gondoli itp. 2009 jednak troche lepszy.

A ja mam klops:(

Okazało sie, ze mojej ramy spacerówki Casualplay po Antosiu - z 2006 roku nie da sie polaczyc z gondolkami i fotelikami z kolekcji 2009 lub 2010..

czeka nas albo zakup nowego wozka i sprzedaz starej spacerowki
lub szukanie ofert sprzedazowych gondolek i fotelików z 2006 roku - co bedzie baaaaaaaardzo trudne :(

hmmm....

a mialo byc tak pieknie ...

My natomiast wczoraj po obejrzeniu na żywo jedo fyna i x-landera wybraliśmy jedo. x-lander wydał nam się jakiś taki "surowy" może to kwestia koloru który widziałam, poza tym ma mniejszą gondolkę a to dla mnie duży minus. Także u nas wybór padł na Jedo, za 1500 zł mamy wózek głęboki, spacerówkę, fotelik, adaptery, torbę dużą do wózka, parasolkę, folię przeciwdeszczową i śpiworek do spacerówki :D Zostaje tylko wybór koloru bo mamy z mężem odmienne zdanie w tej kwestii ;)

reklama
U nas przeważyła kwestia ceny i fakt że w xlanderze nie można spacerówki prowadzic przodem do dziecka. Na początku myślałam że to żaden problem ale jak w sklepie pan postawił budkę założył śpiworek to stwierdziłam że jednak wolałabym mieć dziecko przed sobą i widzieć co robi...tym bardziej że nam wypadnie w zimę jeżdzić spacerówką gdzie często wieje i jest zimno i ta budka zazwyczaj będzie naciągnieta niż złożona.
A tak poza tym to chyba są takie same...w dodatku w zestawie Tako mieliśmy juz fotelik więc jeden wydatek mniej.

Do góry