reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
może to taki etap w życiu dziecka na ssanie piąstek? Jula ssała przez ok miesiąc, jakoś w 3 chyba, też myślałam ze jest głodna, ale jak dawałam butle to jeść nie chciała, a piąstki nadal ssała.
Różnie z tym bywa. Czasami jest to tylko taki etap w rozwoju dziecka ale może też świadczyć o tym,ze dziecko się nie najada. Miał tak synek mojej znajomej( tylko był starszy miał szesć miesiecy). w końcu kiedy składała normalne zamówienie na dodomku.pl spontanicznie spróbowała zamówić tez mleko- faktycznie poskutkowało
hej zanm ten problem....ssanie piastek po jedzeniu tak ze az slychac mlaskanie.zeby sie dowiedziec przystaw dziecko jeszcze raz do piersi jezeli zacznie ssac ale tak ze slychac przelykanie to znaczy ze jest jecze glodne a jezeli juz nie ssie piersi a ssie piastke to znaczy ze ma poprostu potrzebe ssania...czasem wystarczy podac smoczek jezeli mama urzywa lub pozwolic mu possac piastke lub paluszka..maga to byc tez gazy bo podczas jedzenia pojawiaja sie ruchy jelit i dzidzia mimo ze najedzona potrzebuje ssania bo ssanie toukojenie...pozdrawiam
Hej moja Córcia jest w podobnym wieku i też pakuje piąstki do buzi
Nic się nie martw, najprawdopodobniej twoje maleństwo w ten sposób poznaje swoje rączki i już niedługo będzie próbowała ich używać
i pełno innych rzeczy pakować do buźki
reklama
moniaaa8701
Początkująca w BB
prosze o wypelnienie ankiety dotyczacej laktacji po cieciu sesarskim i po porodzie drogami silami natury, z gory bardzo dziekuje studentka III roku poloznictwa
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl
laktacja po porodzie naturalnym i po ci - www.ankietka.pl