reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej jestem po usg i wszystko ok:) dzidzka ma ok 8 cm od główki do pupy:) i ładnie się rozwija:) płeć poznam dopiero po 20 tyg, bo mój gin nie robi usg szczegółowego. tylko sa zapisy...

Witam tak troszkę smutno, bo zawitała do mnie @ :-( jakieś 4 dni przed czasem, ale czułam, że w tym miesiącu miałam wcześniej owulację (zresztą testy owu to potwierdziły, ale jak je zrobiłam to na przytulanki chyba było za późno, a wcześniejsza była za wcześnie :-() po porodzie wydłużyły mi się cykle tak do 32-35 dni, a w tym cyklu brałam wiesiołka i miałam cykl dokładnie 28 dniowy. nie wiem czy to wiesiołek mi tak to wyregulował czy jakieś inne anomalia?
eh no cóż starania są przyjemne, ale w pracy mam tak wstrętną atmosferę, że marzę o L4 a z innego powodu niż ciąża to nie mogę sobie pozwolić :-(no nic! za parę dni urlop prawie 3 tygodnie, więc liczę , ze trochę psychicznie odpocznę, bo moi pacjenci są cholernie uciążliwi i męczący niestety :-(

kasia super, że maluch ma sie dobrze! i oby tak do końca :-)

gosiula i co?

baskaaa ja przed @ mam totalnie sucho ;-) i ogromną ochotę na sex, a w niedzielę dokładnie tak było, więc podejrzewałam, że jednak się nie udało :-(

femme fatale no to ciekawe jak Wam poszło :-)

Jak to mówią najważniejsze to się nie nakręcać i ja niby obsesyjnie nie myślę o ciąży (bo przy robieniu Martyny to była masakra. chłop miał mnie dość, bo ja miałam dokładnie wyliczone kiedy jakie leki, kiedy zastrzyk, kiedy pęcherzyk i w tym wszystkim sex i zero przyjemności :confused: Matko jak ja się namęczyłam wtedy :-( i nie chcę tak teraz), ale jednak gdzieś tam człowiek chciałby , żeby się w miarę szybko udało, a my nie zabezpieczamy się gdzieś od roku, od stycznie ostro działamy i nie udaje się :-(

mary super, że Mia była w nocy spokojniejsza :-) może tamto to było takie chwilowe :-)oby! życzę Ci tego, bo na serio nieprzespane noce i darcie się dziecka nie wiadomo z jakiego powodu może człowieka wykończyć :-(

Zmykam dziewczyny co by już tu nie marudzić, bo kurde no smutno mi jak jasna cholerka :-(

Witam!
A ja piszę i piszę i mam dosyć- help!!!!
Zrobiłam wczoraj teściora ale chyba za wcześnie miałam @ 26 maja teraz mi wypada 23 czerwca o ile będzie regularny bo z tym ciężko - oczywiście test negatywny a ja nadal dziwnie się czuję ale nie wiem czy to nie od stresu!!Później coś naskrobię więcej!!

Hej staraczki! Chcialam sie dopieac do waszego watku, jesli oczyeiscie pozwolicie☺. Planujemy z meze zawalczyc o drugiego dzidziusia na przelomie sierpnia i wrzesnia. Poki co kontroluje cykle, aby wiedziec w ktory dzien bedziemy miec szanse aby zawalczyc o dziewczynke:D
Mary-beth my to sie chyba znamy z watku starania po raz pierwszy. Gratuluje pieknej coreczki!;)

Jord przykro mi z powodu @ :/

nadzieja witaj :))) jasne zapraszamy!

gosiula to powtórz test jutro lub za dwa dni.... polecam tez test betahcg

baska 3mam kciuki za testowanie!

Czesc dziewczyny:)
Dzís dopadla mnie jakas deprecha;/ pewnie od pogody bo pada u nas.
Przyznam sie wam ze wczoraj bedac w sklepie widzialam malusienkie bliźnieta i az mi sie cieplo na sercu zrobilo,oby dotrwac do przyszlych wakacji

reklama
Witam kobitki.. nie wiem co sie dzieje ale 4 raz próbuje napisać.. za każdym razem mi sie zacina net..:crazy:

No więc miałam zrobić test jutro rano.. ale nie wytrzymałam znowu i zrobiłam dzisiaj popołudniu..;-)
Dzisiaj termin @... okresu nie ma a na teście .. no niby druga kreseczka jest.. trzeba sie dobrze przyjzec zeby zobaczyc.. ale coś tam jest.. jeśli @ nie przyjedzie powtórzę za 2 dni ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry