reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny, jak to jest z waszym apetytem? możecie wszystko jeść? ja nie znoszę ryb, a mięso jem od biedy :( mam niską hemoglobinę i dlatego biorę żelazo w tabletkach , a do mięsa muszę się zmuszać... za to owoce i słodycze jem tonami... jak tu się zmusic do mięsa?

reklama
Kasia jak nie jesz na co dzień to nie da rady. Ja miałam tak z mlekiem nie piłam przed, w trakcie i po też nie choć jak najdzie mnie na mleko to litr przetworów mlecznych wypije:-p

Moja siostra nie je mięsa i go w ogóle nie dotyka i w ciąży rzadko go jadła a jak już to piersi z kurczaka, pulpety lub kotlety mielone a urodziła zdrowego dzidziusia.

Bierz żelazo jedz dużo zielonych warzyw i będzie ok :-D

zonqa ja jadłam mięso zawsze sporadycznie, a teraz nawet nie usmażę, bo mi niedobrze.. mam nadzieję ,ze mi przejdzie:) czy u was też leje? nic mi się nie chce, oglądam z małym bajki :laugh2:

Zonqa, to masz juz wieczór dla siebie? super:) mój bajki ogląda..a ostatnio odzwyczaiłam go od jedzenia głównych posiłków na bajkach , jak to było do tej pory. Obyło się bez protestów, mąż powiedział,że to rozporządzenie ministra i dzieci jak jedzą na bajkach to nie rosną i uwierzył:) tak się tym przejął,że jak jadł na bajce deser ( to mu pozwalamy), to włączył się lektor dla niesłyszących i Robin mówi: przecież nie jem obiadu na bajce:P myślał może , że to ten premier się pokazał hahaha

Witam się i ja ;-)

Przewiduje starania pod koniec lipca :szok:
Mam już córcie 3,5 letnią małą rozrabiarę i marzy mi się druga :-p

Tabletki antykoncepcyjne odstawiłam 30kwietnia ostatnią wzięłam ;-)
ładnie @ dostałam bo 3 czerwca więc teraz odczekam jeszcze trochę aż organizm się ureguluje chociaż już czuje że się ogarnął szybko :-D :-p

Powiem wam że trochę mam obawy bo jednak zawsze jest kwestia kasy ... no i wiadomo jednak dziecko to nie jest hop siup to poważna decyzja i pewnie trudno nie bić się z myślami ... ale chciała bym żeby moja Ninka miała rodzeństwo no i mi też dwójka się marzyła zawsze ;-)

I tu mam do was pytania jak wyglądało u was podjęcie tej decyzji ? długo się zastanawiałyście ? czy też miałyście tyle wątpliwości ? \

No i czy któraś starała się niedługo po odstawieniu tabletek bo to też jest temat rzeka każdy co innego pisze ile odczekać itp ... a czy są tu mamy które faktycznie to przeżyły że tak napiszę :-p

hej, witam femme fatal :0 jeżeli chodzi o decyzję, to w sumieprzemknęła mi ta myśl już w listopadzie , ale nie byłam przekonana do końca. A w pod koniec lutego juz wiedziałam,że chcę, tyle ,że cykl płodny się skończył i musiałam czekać do marca i po pierwszym cyklu udało się :) co do tabletek to nie pomogę :)

KASIAIP - wow to raz dwa to wam poszło :-p no ja też już myślę o drugim dziecku sporo czasu ale ciągle jest jakieś ale ... no ale stwierdziłam że zawsze by było i im szybciej tym lepiej :-p :-)

Hej kobitki :-) Miałam się pochwalić bo dzisiaj testowałam więc piszę :-)
Niestety nic z tego w tym cyklu.. dzisiaj w południe robiłam test :-(
Chociaż potem liczyłam i się pomyliłam bo okres mam dostać dopiero za 2 dni..
ale myślę że jakbym była to by już chyba pokazało.. no nie wiem.. :-)

Cóż będziemy próbować dalej :-)
Kurcze chciałabym tu częściej posiedzieć i być na bieżąco ale chyba nigdy mi sie to nie uda..:wściekła/y:

reklama
Baskaaa a kiedy robiłaś test??? rano czy w dzień??? mi 2 dni przed spodziewanaą @ test wyszedł negatywny - robiłam w dzień, a już następnego dnia rano - w nocy o godz 3.00 bo nie mogłam się doczekać, kolejny i 2 kreseczki!!! testy mogą się mylić!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry