julia GRATULACJE!! piekny ten test, nie pozostawia watpliwosci!
malusiolka moj maz zawsze mowil mi ze nie ma nieodpowiedniego momentu na dziecko i ze wszystko mozna jakos ulozyc, ale nie zebym Cie namawiala do zmiany planow bo ja tez sie wczesniej z nim nie zgadzalam. a moze akurat wam sie wpadka przydazy ;-)
Kinia to testujesz dzis czy jutro? Twoja cierpliwosc po prostu mnie zadziwia! az nie moge sobie wyobraziz zebym ja tak dlugo czekala ;-)
mychunia i co tam Ci wyszlo z tych badan? dobrze ze leki jakies dostalas to moze sie unormuje. w kazdym razie &&&& zeby bylo lepiej!
Lemonca fajna ta Twoja historia zdrowotna. moj maz ma nadwage i zawsze mowi ze zazdrosci tym ktorzy sa szczupli a duzo jedza
wanda kurcze no to dziwnie ze tak juz mialas stwierdzone na 100% poronienie przy tylko jednej becie, przeciez wcale nie koniecznie musi byc wieksza niz ta ktora mialas. dawaj znac jak bedziesz miala wynik nowej bety i &&& zeby to jednak bylo jedno wielkie nieporozumienie! a jak tak sie okaze to ja bym chyba cos zrobila tym lekarzom!! a co do tempki to u mnie taka to bylaby jak najbardziej temperatura drugiej fazy wiec w sumie nic nie oznacza.
missiiss no faktycznie tempka mocno spadla, to moze jednak sie mylilysmy, a @ jest po prostu skapa
Phoebe ja juz lepiej, ale niestety calkowicie mi jeszcze nie przeszlo ale chociaz mam wiecej sil i moge z wami troche popisac

u mnie termin @ jest juz 11dpo wiec troche wczesnie na testowanie. nie chcialabym testowac przed a najwczesniej 2 dni po przewidywanej @, ale nie wiem ile mi wyjdzie z tych planow. &&&& za Twoj sobotni test! umilisz mi czekanie na moj ;-)