• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Nooo Madzia to teraz dzieciątko szybko szybko ;-)

Wanda, no to uparciuch z tego Twojego męża oj nie ładnie... a przecież kobiecie w ciąży się nie odmawia hihi ;-).Anielka to urocze imię, a z resztą mi podobają się takie imiona rzadko już spotykane.

Cyntia na pewno nie jesteś żałosna, po prostu zależy Tobie, Twojemu ukochanemu z pewnością też, ale facet jest inny i ma inne podejście do tego. A po drugie kto powiedział że w tym cyklu musi być owu tak jak w poprzednim? Kochana jeszcze nic straconego, a przede wszystkim nie róbcie niczego na siłę. Będzie dobrze :tak:

Nic moje grzeszki już zjedzone (cukierki michałki i wafelki), a jutro znowu do pracy. W ogóle miałam dzisiaj taki dzień do niczego, po pracy wracałam sobie rowerkiem do domku ( już pomijam fakt, że padało... więc wyglądałam pod koniec jak zmokła kura) ledwo co ruszyłam i jadę chodnikiem mija mnie jeden samochód, drugi... jedzie tir i ochlapał mnie, z tego wszystkiego zaczęłam na niego przeklinać ( no bo jak na chodniku sobie jechałam , to powinien zwolnić... a gdybym szła z dzieckiem w wózku !?) no ale ok jadę dalej, przestał działać mi hamulec więc staram się w tym deszczu coś naprawić... nie udaje się, to myślę sobie ok powoli dojadę do domku. Wjeżdżam na ulicę a rower mi co jakiś czas sam hamuje, więc znowu patrze a tam przedni hamulec tarł o koło no to poprawiłam i dojechałam jakoś, ale ja to zawsze natrafiam na taką pogodę, jak jadę rowerem to pada... :crazy: .
Oby jutro był lepszy dzień dla Was i dla mnie. Trzymam kciuki !! &&&&&&&&&&& Dobranocka ;-)

Ostatnia edycja:
jej jak pędzicie z tym pisaniem!
nadrobiłam conieco!
sporo pracuje na dobrą sprawę na 2 etaty....u kogoś i u siebie wiec dzisiaj u siebie od 19 do 23 mi zeszło eh plecy bolą ale efekty pracy zadowalające!
zmykam do wanny i tak padnięta jestem, ze nie mam siły się nakręcać!
W weekend wyjeżdżam na zlot motocyklowy i eh....będzie alkohol...wolałabym nie pić skoro moze ciąza...ale jesli nie....

Faktycznie u Was trzeba sporo nadrabiać w czytaniu! Ale to dobrze! :)
Wiecie co zauważyłam dziś? Prawą pierś mam twardszą i jakby pełniejszą od lewej, dziwne nie?
dziś mam 27dc zastanawiam sie kiedy testowac?? i podbrzusze mnie pobolewa od czasu do czasu albo jajnik ciągnie i czasem kreci mi sie w glowie. Pewnie te objawy nie musza swiadczyc o ciazy, jednak dzisiejszy dzień był jakiś taki specyficzny..:P

Witam z rana :-) to była ciężka noc - jakoś spać nie umiałam, a tu o 4.30 pobudka do roboty. Dziś muszę iść na 6 bo auto przed wczasami zabrał mechanik i kolega nas przybiera do pracy. Nie podobają mi się wieści z wieczora :no: Susel trzymaj się jesteśmy z Tobą ;* Byle do piątku i byle @ nas nie nawiedziła :-D

Czas ku lepszemu nowy dzień zacząć :happy:

cyntia nie jesteś żałosna - po prostu chcesz bardzo mieć dziecko... zobaczysz, uda się Wam a Twój chłop pewnie oszaleje na punkcie dziecka... teraz może się bać... pomyśl, że często my same się boimy, a co dopiero facet :confused:

a u mnie nadal brak @ :dry: teraz to nie chcę, żeby przylazła, bo jutro idę do gin, a mógłby mnie zbadać... test mam w torbie, ale chyba go nie zrobię... chyba całą wczorajszą euforię wyczerpałam i dziś jest mi generalnie wszystko jedno :dry: jakby co, jutro będę miała info z pierwszej ręki... ale coś mi się zdaje, że to jednak jakieś zaburzenia hormonalne... więc jak widać, dziś mnie dopadł smutek jakiś :no:

miłego dzionka i samych dobrych wiadomości :happy2:

reklama
Susel bardzo mi przykro :-( trzymaj się jakoś ;-)

Cyntia z chłopami tak bywa, ja też czasem myślę, że mój narzeczony to nie ten z którym będę mieć dzieci :angry:

benfica zazdroszczę pogody wczorajszej skoro udało Ci się iść pobiegać, u mnie od rana dziś pada więc póki co nie zapowiada się, że dziś też coś z tego wyjdzie :no::no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry