reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziękuję za wsparcie, chociaż jest tak wcześnie rano to masz do mnie cierpliwość. Ty to jesteś kochana kobieta :*

Dobra lecę młodą budzić i pewnie odezwę się do Was jak już w pracy będę dopiero :*

kinia bo się zawstydzę :zawstydzona/y:;-)

ja ostatnio w pracy mam taki młyn, że nie mogę odpisywać, ale podczytuję i w czasie jedzenia zawsze coś staram się skrobnąć :-D

dobra lecę się zbierać :tak:

Co do teściowych to ja nie moge narzekac... przed ślubem i owszem jakies tam male sprawdzania , sugerowanie robienia rzeczy inaczej niz ja robie... ale jest ok... dobrze sie dogadujemy na herbatki do siebie latami i jest naprawde bardzo pomocna:)

Malusiolka...wigilia to czas przyjemny wiec jak zl;e sie czujesz w towarzystwie tych ludzi to zrob wigilie z najblizszymi ale moim zdaniem bedziesz sie strasznie glupio czuła jak jedni beda na gorze a drudzy na dole .. a oplatkiem i tak bedzie wypadac sie podzielic z rodzina na dole.... lepiej juz gdzies pojechac na swieta jesli macie taka okazje:)

mychunia ja robie dokladnie tak samo.. herbatka, kanapeczki i BB

kinia... gdybym byla w twojej sytuacji to tez bym dzielila sie swoimi obawami z osobami godnymi zaufania

witam się z rana :-)
Kinia z testami to różnie bywa bo to (jak się nie mylę) zależy od tego stężenia, może teraz nie wyjść ładnie pięknie a potem już będzie ok :tak::tak: trzeba być cierpliwym ;-);-);-) wierzę, że będzie dobrze :tak::tak:
Mychunia u Ciebie może podobnie jak u koleżanki wyżej :tak: skoro jest "cień" tej kreski to jest cień nadziei ;-);-);-)

u mnie coś się zaczyna dziać :eek: rano w toalecie zauważyłam, że na papierze coś już nie teges :eek: nie ma to jeszcze żadnego wyrazistego koloru, ale coś będzie. dziś mój 30 dc, jutro ma być @ nic mnie póki co nie boli :eek: czekam...

miłego dnia :-)

czesc dziewczynki ja tak na szybko bo chcialam sprawdzic nco z Toba Kiniu!

Kiniu kochana nie strestuj sie! idz na bete i czekam niecierpliwie na wyniki! ja robilam Pre test mam nadzieje ze mnie nie oszukal!

Nic ide corke do przedszkola szykowac, do zobaczenia pozniej i milego dnia wam zycze!

Mychunia jest cien jest nadzieja:):) ja pojde na beta Hcg we wtorek:)

dzień dobry,
Mychunia, cień widać :) :tak::tak:
Kinia, trzymam kciuki za betę, testy są różne, moze ten jakiś mnie czuły, nadzieja jest :happy:

Co do teściowych to ja mam anioła a nie teściową, jest dla mnie jak prawdziwa mama, zawsze mogę na nia liczyć i o wszystkim pogadać :) więc nie wszystkie są takie złe :) Może to też dlatego że jestem pierwszą dziewczyną u nich :) Mają 4 synów.

Mati dalej kaszele, ale już ma taki odrywający się kaszel więc mam nadzieję że będzie ok, za to ja ciągle budzę się z rana z tak zatkanym nosem że aż :( To już dwa tyg trwa, masakra jakaś, kiedy mi to minie...

Miłego dnia życzę

Witam się i ja :-)

Kinia na pewno będzie dobrze! &&&&&&&&& za betę :tak:

Mychunia bladzioch jest to jest dobrze :-D

U mnie temp do doopy więc chyba owulki nie będzie.. Mówi się trudno i żyje się dalej ;-) może na święta będzie prezent?

reklama
ale dziś u nas ładna pogoda :) od razu jakoś nastrój lepszy :-)

kinia, mychunia &&&&&&&&&& za mocniejsze kreseczki

karola fakt, dziś jest 36 dc, więc gdyby patrzeć po dniach to jest po terminie, ale owulacja się najprawdopodobniej przesunęła i patrząc na wykres to dziś jest 14 dpo, póki co temp. nie spadła, jak utrzyma się do jutra to będę rano testować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry