Malusiu kochana nie żartuj sobie, ja nigdzie nie idę i nie mam zamiaru Was opuszczać i o Was zapominać !! 
Tak mi tu z Wami dobrze, że nawet nie zajrzałam do lipcówek
Phoebe z tego co wiem to ok 6 miesięcy lekarze mówią, żeby odczekać. Pamiętaj kochana, że nie każdy cykl musi być cyklem owulacyjnym. Trzymam kciuki, żeby, albo @ nie przyszła, albo żeby kolejny cykl był udany
Conti przykro mi, ale z tą tempką to wiesz nigdy nic nie jest pewne, spójrz na mój wykres
Julia jaka piękna księżniczka

Super dziewczynka.
I ja przesyłam Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja oczywiście obudziłam się o 6:30 i do tej pory zdążyłam zrobić zakupy, obiad, pranie, śniadanie dla siebie i naszykować śniadanie dla męża jak wróci z pracy

Energia mnie rozpiera dzisiaj, ale to chyba ze szczęścia.
Wczoraj miałam iść spać wcześniej i przyszła ok 20 koleżanka z winem. Oczywiście powiedziałam, że się zatrułam i mam problem z żołądkiem dlatego nie napiję się z nią. Posiedziała do 22:30, więc ja myk myk i szybko po jej wizycie lulu, nawet nie zdążyłam zajrzeć do Was.
Zastanawiam się dzisiaj bardzo nad pewną kwestią, pracuję do 24 i miałam zostać 3h dodatkowo w pracy i nie wiem właśnie co zrobić. Nie chcę przeginać, bo i tak mam bardzo stresującą pracę ;/ Oby tylko do czwartku i do wizyty może uda mi się wyprosić L4.