• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

watpliwosc, niby widzę, niby nie widzę. Sama nie wiem, czy tam coś jest. Ale Kochana nie załamuj się <przytul> Nie ma @, to jest nadal nadzieja. Zrób test za 2/3 dni i wtedy się przekonasz czy coś tam jest. Trzymam mocno &&&&& :*

Andzia, gratuluję :* Ciąża jak nic. Jak będziesz chciała iść do góry daj znać, to Ciebie przeniosę :)

Jeszcze trochę i sama tu zostanę :P

reklama
Hej;-)

Watpliwosci
a ja widze! Mam chyba wyostrzony wzrok od wpatrywania sie w moje testy !:-D Powaznie ja widze bladziocha, dla pewnosci powtorz jutro lub w pn test:tak:&&&&&& moce trzymam :-)

Andzia, Emalia
gratulacje !!!! :-)

Nareszcie moge was odwiedzic, wczoraj do snu was poczytalam ale nie mialam sily na odpisywanie. Powiem wam ze zaczyna mi sie podobac w pracy, fajnie jest i moja psychika odzyla! Nie rozmyslam, nie doluje sie i w ogole... Takze oby mi tak zostalo. Ide zaraz sie uczyc bo mam mnustwo materialow do przyswojenia:tak: Ale sie ciesze!

malusiolka
sama nie zostaniesz bo ze mna:-p Ja narazie tez na normalna umowe czekam a szybko pewnie to nie bedzie, niestety, a moze stety? Boje sie tylko bo mierze tempke i jak zobacze ze owu nadchodzi po testach owu i po sluzie i tempce to pewnie bede sie mega zastanawiala czy go zgwalcic czy nie haha:-D Wtedy bedziecie musialy wszystkie mnie powstrzymywac ;-)

Kontra
patrzylam na twoj wykresik, ja bym tez tak zaznaczyla u ciebie owu z racji tempki, a jak sama czulas to nie wiem :sorry2: Wydaje mi sie i tak ze to serduszko da efekt napewno !:tak: Bo jest w okresie okoloowulacyjnym. &&&&&&& ;-)

emalia Kochana, ogromne gratulację :* Widzę, że na ten cud czekałaś półtorej roku:)

miiss
, nie ważne jaką podejmiesz decyzję, to i tak będę trzymać za Ciebie mocno &&&& w końcu Wam się uda :) A co do powstrzymywania, to nie wiem czy damy wszystkie sobie z Tobą radę :-D ktoś tu lekko napalony jest :P :-D

Starających się:36
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,mychunia,Kinia1,emalia82
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6

nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10joaro - @ 28.10
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

Macadamia - @7.113
Listopad
malena100 - @ 9.11
Phoebe - @ 9.11 2
Andzia15 - @ 9.11 6
ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,Madzia&Lena,melponea,missiiss1301,Ulika,

Ostatnia edycja:
ale tu sie dzieje!! pieknie maleje lista staraczek na liscie! no to czekam na swoja kolej ;-)

Kinia wlasnie sie dopatrzylam wczorajszej wiadomosci! :szok: jaka beta!!! ekstra!!! wielkie GRATULACJE!
Conti, wiikki i malena przyrko mi ze testy nie wyszly :-(
julia sio na bete! ;-) a co do sygnaturki to co tam wrzucasz ze blad sie pojawia? wykres, suwaczek, zdjecie?

kontra owu nie musi byc dokladnie w dzien skoku wiec mozliwe ze sie wstrzeliliscie. &&&&&

watpliwosci ja tez widze kreske i tez zwlaszcza jak nie powiekszam zdjecia.a to byl z porannego moczu? zrob moze jeszcze jutro albo pojutrze rano i sie okaze. mocno trzymam kciuki!!
wanda ale szaleliscie!! :-D:-D ciesz sie ze coreczka ladnie pukala a nie weszla!
Andzia zdjecie malutkie ale widac kreske! siknij jutro rano to pewnie pozbawisz sie watpliwosci ;-) GRATULACJE!!

emalia bardzo bardzo sie ciesze!! doczekalas sie kochana!!! przyjemnej ciazy i zdrowego malusza za 9 miesiecy! slij fluidki!

Hej kochane :) troche dzisiaj mnie nie było, ale spedzalam czas z malzem i corka. Siedze w pracy od 40 min i mam już dosyc naprawdę. Niecierpie mojej pracy zwlaszcza ostatnio.

Iwo - wiesz co w mojej miejscowosci srednio fajni Ci lekarze.

Malusia - bo tu z Wami lepiej :)

Malena - najwazniejsze, że masz zrozumienie i wsparcie meza. Nastepny cykl bedzie wasz.

Gosia - ale nadgodziny to z mojej checi, tylko wlasnie teraz nie chcę się tak przeciazac. Z reszta maz powiedzial, że nie ma opcji, że bede siedziala dluzej. Dzięki tak wogole.

Watpliwosci - to trzymam kciuki :)

Julia - super! To teraz nie moze być źle :D ja pracuje w Call Center wiec szkodliwych warunkow nie mam szkodliwych tylko bardzo stresujace i wykancza psychicznie.

Anka - jedna mysl mi do glowy mi przychodzi - wysyp fasolek, po cichutku gratuluje :) ponow test i bedzie wsio jasne.

Emalie - no to super, że betka rosnie ;)

Emalia - super, ale się cieszę... Jeszcze raz serdecznie gratuluję, tym razem na głos :-)
A swoją drogą ja być może też jeszcze dziś miałabym taką betę, biorąc pod uwagę fakt, jak wolno mi spada...

Iwo - taaa, z dzieciakami śmiesznie jest w takich sytuacjach. No ale cóż, z drugiej strony jak są już na tyle rozumne, to też dobrze. A wszystko jest dla ludzi hehe

Susel - całe szczęście mamy zakluczane drzwi od sypialni - inaczej ja bym się nie zdecydowała na seks chyba nigdy...hehe

Andzia - zdjęcie faktycznie malutkie, ale coś tam widać. Jutro jeszcze raz dla pewności i będzie git ;-)

reklama
Malus jestem:):) slabo sie czuje ostatnio wiec nie mam sily pisac. Co u Ciebie?

Czy ktos mi moze powiedziec jak mam wejsc w telefonie do grupy zamknietej? Bo nigdzie tu nie widze takiej opcji. Wszystkim gratuluje i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry