Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiikki, zdrówka dla Nadii. Jak wysypka, to wydaje mi się, że to może być trzy dniówka. Chyba, że się mylę. Co do Twojego męża, to też zdrowia życzę. Wiem coś o tym jak facet ma coś z ręką. Mojemu powoli przechodzi, ale nadal wielu rzeczy robić nie może. Kochana, musimy dać rade <przytul> :*
Cześć dziewczyny, przyjmiecie mnie pod swoje skrzydła?
Od miesiąca Was podczytuję no i dziś rozpoczynając trzeci cykl starań w końcu postanawiam dołączyć. Pierwsza ciąża przyszła tak, że właściwie pomyślałam o tym że już pora na dziecko a następnego dnia plan był zrealizowany. Niedawno mój syn skończył 2 lata i marzy nam się kolejny członek rodziny (właściwie to więcej bo jeszcze i pies i kot, ale najpierw ten ludzki ).
Cykle mam jak w zegarku, testy owulacyjne wychodzą + bóle jajników i ...widocznie jeszcze nie czas, może grudzień będzie szczęśliwy . Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, prawda ?
Maluś dokładnie to 3 dniówka. Ale już końcóweczka. Kinia mamy wiele wspólnego jak widzę, jesteśmy w tym samym wieku ciążowym a nasze córcie to Nadie Teraz marzy Ci się synek?
Witaj Nikitka, mam nadzieje, że szybko zobaczysz 2 kreski
dzięki dziewczyny . No w tym miesiącu mamy się już przyłożyć i trochę o siebie zadbać bo ciągle łapiemy choróbska żłobkowe .
mychunia za Ciebie kciuki żeby wszystko było dobrze. cykl miałyśmy jakoś podobnie i pamiętam jak robiłaś test i też się wtedy zmobilizowałam.
Nie wiedziałam że starania tak się przeżywa a tu jednak...raz nie wyszło, drugi też i małe nerwy się włączają. Ale poprzednie dziecko też zimowe więc licze na ten grudzień mocno