Nikitka25
Fanka BB :)
Emalia82 ja myślę że my tu wszystkie jedziemy na jednym wózku więc trzeba się wspierać a nie denerwować tym bardziej jak coś się dzieje przypadkiem. Dziewczyny są miłe i szybciutko przyjmują pod swoje skrzydła . Glowa do góry i nigdzie nie uciekaj
Iwo jak te kropelki są na alkoholu to widze, że każdemu w domu pomogą :-):-)
Malusiolka wielkie wielkie gratulacje. Jejku ja zdawałam 10 lat temu, jak wtedy było prosto. A macie możliwość iść do innego lekarza tamten chyba nie bardzo troszczy się o pacjentów więc może warto zmienić. Zdrowie mamy jedno
Mychunia tak bardzo mi przykro. …nie wiem co napisać, będę trzymać mocno kciuki żebys mogla jak najszybciej zacząć starania i żebyś doszła do siebie w niedługim czasie.
Dobranoc
Iwo jak te kropelki są na alkoholu to widze, że każdemu w domu pomogą :-):-)
Malusiolka wielkie wielkie gratulacje. Jejku ja zdawałam 10 lat temu, jak wtedy było prosto. A macie możliwość iść do innego lekarza tamten chyba nie bardzo troszczy się o pacjentów więc może warto zmienić. Zdrowie mamy jedno
Mychunia tak bardzo mi przykro. …nie wiem co napisać, będę trzymać mocno kciuki żebys mogla jak najszybciej zacząć starania i żebyś doszła do siebie w niedługim czasie.
Dobranoc

ludzie to nie mają wstydu
ja bym jej chyba to 5 euro w du...ę wsadziła 
ale jest teraz taki wybór, że może znajdzie się coś tańszego i równie dobrego? Ja tam w sumie za bardzo nie ufam syntetykom...
&&&&&&