Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malusiolka - zobaczysz kochana, że my na liście do potwierdzenia będziemy najdłużej Jak Ty się czujesz ? Ja dzisiaj miałam lekkie pobolewania i to chyba były jajniki, bo tak trochę inaczej...
Wandzia, mnie cały dzień jajniki napierniczają i do tego pobolewa podbrzusze. A na dodatek mam nerwobóle ;/ Denerwuje się, a nawet nie wiem czym ;/ Kochana, co do potwierdzenia, to z tego co widzę, to masz rację
Kochane chyba nadeszła dla mnie pora opuścić nareszcie poczekalnię Jakość zdjęcia masakryczna ale musiałam się z Wami podzielić tą nowiną pozdrawiam! Napiszę coś więcej po powrocie z pracy
Ulika, ogromne gratulację :* Od razu przenoszę Ciebie na Sierpień.
U mnie nadal brak @. Dzisiaj jestem nie do życia. Wczoraj pojechałam z bratem i dziewczynkami do miasta, bo młodsza miała szczepienie a teraz odczuwam skutki wczorajszej wizyty. Mam na rękach zakwasy, bo Oliwce nie chciało się chodzić tylko u mnie na rękach ;/
Ulika- gratulacje!!!! Spokojnej ciąży. Długo się staraliście?
Malusiolka - przypominam że miałaś mi tylek sklepac za te nakrecanie się
Jestem po poważnych rozmowach z mężem. Okazało się że on ma inne podejście niż ja. Niby mówi że chce ale jak się nie uda to trudno, ważne że próbował... ja jakoś nie dopuszczam myśli że może się nie udać i pewnie dlatego tak to przeżywam starania u nas są jednostronne wiec siedzę w poczekalni...