reklama

Staraczki 2013

reklama
Hejka :-)

Michaś jutro dostanie taką skrzynkę drewnianą a w środku rożne puzzle, układani itd no i jak dojdą to sanki :-) ogólnie jest jeszcze mały więc średnio coś rozumie :-D

ANNA przykro mi :-(

BRRR &&&&&& żeby Wam się wszystko ułożyło :*

AGNIECHA zdrówka!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla staraczek!! Obyście szybko ujrzały II kresunie :*

Nikitka - littlest pet shop taki małe zwierzęta z dużymi głowami. Ich nigdy nie za wiele :)

Olusia - nie jest prawdą że nigdy nie będziesz mamą.
Niektóre pary podchodzą po kilka razy do in vitro, nie wolno się podawać!!!!! A może 2 mrozaczki podać w kolejnym podejściu?

Aniu- szkoda :( oby następny cykl był owocny!

Dzieki dziewczyny za mile slowa.... bede walczyc dalej... robie sobie przerwe teraz, po weekendzie do pani doktor i czekam na swoja kolej przy kolejnym podejsciu do In vitro....

Olusiu bardzo mi przykro, że się nie udało :( Mam nadzieję,że to już ostatnie niepowodzenie, a kolejny raz będzie już tym wyczekanym :* A może właśnie spróbujcie więcej niż jednego mrozaczka? Nie myślałaś o tym? Jak się uda to nawet podwójną mamusią byś była, a zawsze większe prawdopodobieństwo, że jeden z tych mrozaczków się utrzyma. Kochana wiem, że z pewnością kosztuje Cię to bardzo dużo stresu, cierpliwości i samozaparcia, ale póki możesz to walcz, musi się udać i będziesz w końcu najlepszą mamą na świecie dla swojego maleństwa.

Kinia1 taki mam zamiar... chce sie spotkac z lekarka i porozmawiac z nia co dalej...

a teraz na wizycie chce rozmawiac z pania doktor by znalazla cos w mojej dokumentacji zeby moc zaplodnic wszystkie komorki... to pani embriolog podsunela mi ten pomysl i mam zamiar to zrobic... zobaczymy z jakim skutkiem....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry