reklama

Staraczki 2013

Witam Kobitki. Wstałam dzisiaj po 8-mej, bo po 3-ciej przycisnęło mnie i musiałam szybko lecieć siusiu. Starałam się aby doczekać do 5:30, ale nie dałam rady. Natura wzywa, to trzeba :P

Hmm... co mam napisać o teście? Niby minimalnie widać tą II kreskę, ale nie nastawiam się, bo mogę w każdej chwili dostać wstrętnego b@bsztyla. Będę czekała z kolejnym testem do niedzieli. Przy dwóch ciążach wczesne testy mi nie wychodziły, dopiero parę dni po spodziewanej @ wychodziły II kreseczki i to ta druga bardzo jaśniutka (trochę ciemniejsza od dzisiejszej). Nie dam zdjęcia, bo i tak nic nie zauważycie. Po prostu czekamy do przyjścia @, albo do niedzieli na dalsze moje wieści :P

centka, Ty Kobieto nie bij mnie tak, bo na mieście powiedzą, że to mój mąż mnie leje :rofl2:

Dziękuję Wszystkim za &&& i za cierpliwość, którą jeszcze musicie mieć :)

A i przepraszam, że tak długo, ale żeby moje dzieci nakarmić, to trzeba mieć anielską cierpliwość. A mi powoli już się ona kończy :P

Może za wcześnie zrobiłam, bo jak zwykle muszę się pośpieszyć <głupol_ze_mnie>

Ostatnia edycja:
reklama
Heloł! Ale tutaj gorąco! Gratuluje wszystkim zaciazonym! Wszystkim razem i każdej z osobna!

ja wczoraj wróciłam z Grecji, było super! Odpoczelam, starałam sie nie myśleć. Plamienie dostałam na tydzien przed planowana @. Ostatecznie @ przyszła 24 sierpnia, wiec pls przepiszcie mnie na 22 września.

Pozdrawiam Was serdecznie, napisze wiecej jak sie przekopie przez fure maili w pracy!

kobietka to ja chyba jednak wybiore sie do endokrynologa! dzieki! nie wiem czemu ta ginka to zignorowala :confused:

mamaTomeczka nie ma w objawach, ale z reguly dziewczyny zaznaczaja plamienie w tej opcji gdzie jest miesiaczka. no to Cie nie nakrecam, tylko czekam razem z Toba ;-)

tekla Ty to masz cierpliwosc! jestem w szoku!

Malusiolka kreska albo jest albo jej nie ma, a jak Ty ja widzisz to znaczy ze jest! skad ten pesymizm? jak przy poprzednim ciazach Ci pozno wychodzily to tymbardziej uwazam ze ten cos znaczy, a wlasciwie nie cos tylko bardzo duzo :-)

Agaawa, witaj :)

susel, chodzi o to, że się nie chce rozczarować. Dużo słyszałam, że nie wszystkie testy są dobre. Więc postanowiłam poczekać na @, albo na niedziele. Brzuch mnie pobolewa jakby miało mnie zaraz zalać, sutki aż tak mnie nie bolą i śluz mi zanika :( Przeważnie przed miesiączką robi się sucho.. chyba, że się mylę, a chciałabym żeby tak było.

centka, jeszcze masz szanse jak ciotka z Warszawy jeszcze nie przyjechała z niezapowiedzianą wizytą :-D

Ostatnia edycja:
Malusiolka mialam taka akcje w ndz nie wyszlo nic na tescie a w sobote na innym juz wyszedl cien cienia wqrzyam sie zrobilam z 4 sikania malo pilam do poludnia inny testw ndz jeszcze raz i wyszla kreska widoczna! kup test innej firmy i sprobuj ja jak pilam duzo na wieczor nie wychodzil z kreska mocna bo mocz byl rozrzedzony glowa do gory ja wiem ze to fasolka!!!!!!!

Susel, nie mam cierpliwości ;) jestem w gorącej wodzie kąpana. Wczoraj robiłam test i był negatywny. Postanowiłam, że kolejny w środę... Dziś chciałam zrobić ale się powstrzymałam... może jakimś cudem jutro pojawi się ta druga kreska i będę miała najlepszy urodzinowy prezent na świecie.

reklama
sagaa, no właśnie jeżeli chodzi o te picie, to ja wczoraj bardzo dużo pisałam w ciągu dnia i tak około 24-tej zanim poszłam spać. A test już robiłam 3:20 więc mało czasu na zredukowanie miałam.

susel, dlatego tak się zastanawiam nad niedzielą. Planowo @ powinnam mieć 6.09/7.09, ale robiłam dzisiaj bo od soboty miałam lekko zabarwiony śluz i to bardzo mało. Wydawało mi się, że to plamienie implantacyjne. Nie możliwe żebym miała miesiączkę już w 20 dniu cyklu (wyliczyłam do soboty).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry