Cześć Dziewczyny,
Wow, ale mnie ominęło. Dałam sobie trochę spokój przez sierpień, żeby się mniej nakręcać i forum odwiedzałam sporadycznie. Widzę tu dużo nowych osób. Wszystkim nowym mamusiom gratuluję, Lamorela Ciebie pamiętam z czerwca, lipca i sierpnia, i bardzo się cieszę, że się udało - teraz na pewno będzie dobrze

ja mam dziś 37 dc, ale owulacja zgodnie tepm. była dopiero ok. 30 dc więc jeszcze kilka dni do @. Nie wiem co się ze mną porobiło. Zawsze miałam takie ładne cykle 32 dniowe, a tu ten i przedostatni są mega długie. Wydaje mi się, że pewnie znów się nie udało. Owulacja była ok. tego 30 dnia więc nawet o tym nie myślałam, tylko już raczej czekałam żeby wreszcie była, co by był @ i potem miejmy nadzieję normalny cykl. Fakt, akurat miałam męża w weekend (jest na długim szkoleniu) więc nawet te dobre dni wykorzystaliśmy owocnie

, ale się raczej nie łudzę. Przyznam, że już trochę zaczynam odpuszczać w tym temacie, bo ile można się starać i nakręcać

Piję dalej ziółka, choć miałam przerwę. A dziś w ogóle się niezbyt dobrze czuję, jakoś mi tak ciężko na żołądku.
No nic, na razie tyle. Czekam na @ i ściskam Was wszystkie kochane