reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam o pięknym, słonecznym poranku! Spać nie mogę, więc weszłam na forum poczytać, czy może komuś II się przytrafiły, ale wszystkie jeszcze śpią! Śpiochy wy! Nie wiem co u mnie, bo temperatura zaliczyła spadek, a jeszcze na niego za wcześnie. Owocnego testowanka!

Cześć dziewczynki :tak:
Już czwartek! Ależ ten tydzień leci, zresztą jak każdy ;-)

U mnie 22 dc, tempka w normie, śluz kremowy, ubogi :blink: nie nastawiam się na nic, bo widzę, że kicha w tym cyklu ;-) bywa i tak ;-)

Wczoraj byłam na siatce, ale tak jakoś grać mi się nie chciało :sorry2: senność mnie dorwała (późno gramy), nie miałam motywacji do gry :sorry2: i nie ja jedna ;-) wszyscy mieli taki jakiś nastrój anty sporotowy ;-)

LAMORELKA w małżeństwie czasem trzeba iść na ustępstwa. Wyprowadzka nic nie zmieni, tylko oddali problemy. A gdy taki problemy się nawarstwią, nie będzie szans na przetrwanie związku.
Jesteście młodzi, musicie się dograć, przedstawić sobie swoje wymagania :tak: mężczyznom nie można zabraniać ;-) tylko tak trzeba pokierować ich rozumowaniem, by myśleli, że sami tak postanowili ;-)

My alkohol pijamy, sporadycznie ;-) ale jak już się trafi impreza, to pijemy (ja tylko jak dziecka nie mam przy sobie). Czasami ślubny musi odreagować, podholują go do domu ;-) tyle że on w takim stanie to jedynie zasypia na kiblu ;-) zero szkodliwości ;-)
W następny weekend jedzie nad jezioro z chłopakami, by bez bab ;-) poszaleć ;-) co będą robić – ich sprawa. Byle tylko wrócił cały ;-)
A propos alkoholu :tak: winobranie na dniach się zaczyna :tak: kiedyś chodziło się na winko ;-) od jakiegoś czasu chadza się do wesołego miasteczka ;-) aj, masa kasy zaś pójdzie, ale przynajmniej Mrówek ma jakąś frajdę ;-) oby pogoda dopisała!

Nie wiem jak Mrówka odbiorę z przedszkola :wściekła/y: ul. Batorego remontują (jego przedszkolną), dzisiaj rano widziałam, że rozkopali ulicę przy jego przedszkolu (akurat na wjeździe), a na ulicy gdzie można było auto zostawić postawili zakazy :baffled: tak wiec po pracy to chyba pozostanie mi parking Tesco i spacer do przedszkola ;-) w sumie pogoda jest, wiec można się przejść ;-) tylko jak długo to jeszcze potrwa? Mam dosyć tego remontu :wściekła/y: od maja są cyrki :wściekła/y: godnie z wcześniejszym planem, od 1 września ta ulica miała być na tyle zrobiona, by dojazd do przedszkola był bezproblemowy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry