lamorela
Fanka BB :)
Co do Kafeterio podobnych rzeczy jak was nie brzydzi to przeczytajcie to (mega dziwne i ochydne) Joe Monster.org - Probably The Best Page In The Universe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nam się właśnie w czwartym udało ;-)
nie nastawiam się na nic, bo widzę, że kicha w tym cyklu ;-) bywa i tak ;-)
senność mnie dorwała (późno gramy), nie miałam motywacji do gry
i nie ja jedna ;-) wszyscy mieli taki jakiś nastrój anty sporotowy ;-)
mężczyznom nie można zabraniać ;-) tylko tak trzeba pokierować ich rozumowaniem, by myśleli, że sami tak postanowili ;-)
winobranie na dniach się zaczyna
kiedyś chodziło się na winko ;-) od jakiegoś czasu chadza się do wesołego miasteczka ;-) aj, masa kasy zaś pójdzie, ale przynajmniej Mrówek ma jakąś frajdę ;-) oby pogoda dopisała!
ul. Batorego remontują (jego przedszkolną), dzisiaj rano widziałam, że rozkopali ulicę przy jego przedszkolu (akurat na wjeździe), a na ulicy gdzie można było auto zostawić postawili zakazy
tak wiec po pracy to chyba pozostanie mi parking Tesco i spacer do przedszkola ;-) w sumie pogoda jest, wiec można się przejść ;-) tylko jak długo to jeszcze potrwa? Mam dosyć tego remontu
od maja są cyrki
godnie z wcześniejszym planem, od 1 września ta ulica miała być na tyle zrobiona, by dojazd do przedszkola był bezproblemowy ;-)