Kinia1
Wrześniowa mama '10
Phoebe męża masz mega
Nie wiedziałam o takim sposobie na chłopca 
agamemnon Twój syn to ma teksty naprawdę. Dzieciaki potrafią coś śmiesznego palnąć
lamorela wieczorek chyba udany, co?
Ja niestety uciekam zaraz do pracy, tym razem 8-16... Ehhh, ale mi się nie chce po prostu przydałby mi się tydzień wolnego, ale nie ma szans na to ;/ chyba jak będzie ciąża to szybko pójdę na zwolnienie
Nie no tak na poważnie to powiem Wam, że czasami czuję się tak zestresowana pracą, że wracam do domu i na wszystkich krzyczę
Dobrze to teraz pora iść...
P.S. ale przynajmniej wieczór z małżem był "stosunkowo" udany
agamemnon Twój syn to ma teksty naprawdę. Dzieciaki potrafią coś śmiesznego palnąć
lamorela wieczorek chyba udany, co?
Ja niestety uciekam zaraz do pracy, tym razem 8-16... Ehhh, ale mi się nie chce po prostu przydałby mi się tydzień wolnego, ale nie ma szans na to ;/ chyba jak będzie ciąża to szybko pójdę na zwolnienie
P.S. ale przynajmniej wieczór z małżem był "stosunkowo" udany
mocno trzymałam za Ciebie kciuki
ślij mi tutaj dużo fluidków ciążowych 

Bo ja od wtorku po południu czuję prawy jajnik - we wtorek było lekko, wczoraj mocniej, a dziś już nieźle pika 
benfica, ja mialam takie pobolowenia rozne i zrobilam maly research w tym cyklu i wyszlo mi ze moga bolec w kazdym momencie
dopiero jak poznasz swoje cialo to bedziesz mogla ocenic czy to owu czy nie. moze nawet bolec po owu podobno, bo niektore dziewczyny boli jak jajeczko sie przesuwa!