reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

lamorela no co Ty? mam nadzieje ze nic sie bardzo zlego nie stalo... martwimy sie o Ciebie wiec daj nam znac.

brrr85 a co Ty robisz w poczekalni? daj nam termin @! &&&& zeby pecherzyk ladnie pekl a miesniak sie nie rozwinal!

malusiolka ja chyba juz podjelam decyzje co dalej robie... jak @ nie przyjdzie to we wtorek do gina i na bete bo wtedy skoncze brac duphaston. nadal nie jestem przekonana czy to dobry pomysl bo jak w czwartek byla taka mala to do wtorku nie zdazylaby az tak przyrosnac ale jakas decyzje trzeba podjac...

karola ja tez zawsze wcinam straszne ilosci, ale za to jak @ przychodzi to potem przemiana materii sie robi wspaniala i ostatecznie nie mam dodatkowych kg :-) nie masz tak?

agamemnon &&&&&&&& za testowanie!

reklama
agamemnon, widzę Twoje II kreseczki :D Masz jakieś objawy? Trzymam &&& :*

susel, będzie dobrze :* Skoro była jakaś betka, to powinno urosnąć :) Jestem z Tobą :*

Z moją teściową dzisiaj sobie tak rozmawiałyśmy o różnych sprawach i powiedziała mi, że mój brzuch wygląda jak ciążowy :p Oni się czegoś domyślają i sami co i róż tekst, że niedługo będzie dziedzic :p Wiem, że nie musimy bać się ich reakcji. Ale najbardziej obawiam się tego co powiedzą moje siostry i moja babcia. Będzie jazda po całości :no:

karola, ale zachcianki masz :D Lepiej niż kobieta w ciąży, a może Ty jednak jesteś w ciąży :-D

Co ja czuję? Ciężko stwierdzić coś konkretnego, ja już pisałam, że często mam takie różne jelitowo-żołądkowe kłucia, czasem wzdęcia, więc tak konkretnie powiedziec nie umiem. Coś tam na dole czuję ;-) (Poza tym mnie nigdy przed @ nie boli, tylko pierwszego dnia). Ale wydaje mi się, że piersi mi się lekko zaokrągliły, nie jest to jakiś wielki skok o rozmiar, ale jednak są pełniejsze. Nie bolą mnie, ale to też nigdy mi się nie zdarzało. Myślę, że jak jutro nie dostanę to w poniedziałek kupię test i we wtorek rano siknę. Chociaż nie zdarzyło mi się, żeby się @ spóźniała, więc w poniedziałek byłabym już cała happy :-D
A co do kg to waga raczej stoi w miejscu, nawet z lekkim minusem, a futruję ostatnio nieźle. Ze trzy dni temu na wieczór sobie bobu nagotowałam i jeszcze chrupkami śmierdziuszkami poprawiłam, to na następny dzień brzuch miałam jak napompowany.

Ostatnia edycja:
Zosiasamosia, Agamemnon kciuki zacisniete za jutrzejsze testowanie oby jutro byl dzien dobrych nowin

Susel ja czuje ze masz w sobie fasolke a beta szybko przyrasta wiec we wtorek powinna byc juz odoowiednio wieksza

Mamusiolka maz Twoj zapracowany, mam nadzieje ze chociaz jutro ma wolne i spedzicie ten dzien w gronie rodziny, a tak swoja droga marzy mu sie syn?
Edt Zosiasamosia myslalam ze jutro testujesz :-)

zosiasamosia, pełne piersi hmm.. też tak miałam zanim dowiedziałam się o ciąży i teraz cały czas takie są :D Bądź dobrej myli :-) &&&&& :*

wiikki, i to jeszcze jak mu się marzy :) Ale powiedział, że jak będzie córka to też się ucieszy. A do do pracy, to fakt, faktem dużo pracuje ale za jakiś czas zmieni się to. Tylko, że z drugiej strony mój mąż lubi pracować i puki ma siły chce zarobić. Jutro nie wiem jak z czasem będzie. Ja na 12-tą do 14-tej mam jazdę, później szybkie zakupy, obiad i ja zajmę się dziećmi, a on musi sobie samochód szykować. Mamy dwa, ale jeden na razie nie na chodzie, bo mała część nam siadła :p Mąż lubi bawić się przy autkach więc szybko się upora z tym :) Może wieczór spędzimy na spokojnie :) Ja jutro muszę się jeszcze uczyć.

wiikki, zapomniałam że Ty też zaraz masz mieć termin @. Jak się czujesz? Myślisz, że się udało? :) Trzymam mocne &&&&&& :*
lamorelka Kochanie, spróbuj tylko odejść, a kopa zdzielę w pupę :p :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki naprawdę, ale nie chcę się nakręcać. Będzie co ma być, a jak nie teraz, to za miesiąc :happy2: Wasze wsparcie jest dla mnie ważne!
Wikki może obie zatestujemy we wtorek, jeśli nic po drodze się nie przydarzy? :-)
Susel ja za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, zrobisz betę we wtorek i będziesz wiedziała na czym stoisz. To może być bardzo owocny wtorek hehe

Dziewczyny, dzięki za słowa pocieszenia i wsparcia. Cyntia faktycznie nie usuwajcie, bo może się udać. Wstrzymujemy starania do odwołania. Będę was podglądać bo wasze starania przeżywam jak swoje własne. &&&&&& za wszystkie.

zosiasamosia oby dla wszystkich ten wtorek byl szczesliwy! :-)

wiecie co tak sobie mysle ze jak sie udalo to tylko lepiej ze sie nie dowiedzialam wczesniej bo meza urodziny coraz blizej wiec moze jednak prezent sie uda :-):-)

Brr85 ja zaczynalam prowadzic ciaze u dr Kmieciaka ale szybki zrezygnowalam z niego, jak dla mnie totalny brak profesjonalizmu. Usg nie robi, a jak trzeba bylo podac grupe krwi to zamiast zlecic badanie to uwierzyl mi na slowo, nie wspominam zbyt milo u niego wizyt. Teraz tez szukam dobrego, ponic dr zolnierczyk jest w porzadku umowiona jestem na 2 pazdziernika ale znajac zycie i moje szczescie dostane wtwdy @ :-)

reklama
Do góry