• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka faktycznie mój Mąż już zaczyna się bać co to będzie, chociaż mam swoje takie male oszczednosci, bo zbieram np na prezenty albo cos w tym stylu wiec skoro na prezenty sa te pieniadze to jak najbardziej warto i MOŻNA wydac je na testy hihi

Agniecha83 moze umowimy sie na jutro na poranne testowanie? :rofl2:

cześć dziewczyny, ja już nie wiem jak walczyć z tym ovu friend, zaznaczyłam, że cykl trwa 28 dni, a pokazuje mi, że 23 dnia cyklu jest termin spodziewanej @ i że ovu niby było w 9 dniu ;/ ja już nic nie wiem, z tego co ja wiem ( a trochę na ten temat udało mi się zdobyć wiedzy) jak cykl trwa 14 dni to owu jest 14 dnia, bo zawsze jest 14 dni przed @, więc jeżeli cykl trwa 30 dni to 30 - 14 =16dc owu, ale pytam skąd ovufriend zaznaczył, że @ będę miała po 23 dniach, a owu było 9??

agniecha ja też zazdroszczę, za każdym razem jak przejeżdżamy tamtędy z mężem to chcę się zatrzymać i nigdy czasu nie ma. A jeździmy do Wałbrzycha do rodziny, więc przez Wrocław przejeżdżam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry