• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

KINIA1 - z 14 dniami chodzi o to, ze tyle trwa statystyczna prawidłowa faza lutealna, a liczy się ja od owulacji, a dokładniej od skoku temperatury. Mogłaś mieć owulację tym razem szybciej. Albo masz zawsze prędko, a z kolei Twoja fl jest troszkę dłuższa od statystycznej. Jedyne co to czekać, czas pokaże jak jest naprawdę :-) Oby jednak @ nie przylazla!

reklama
Naczytałam się dzisiaj o fazie lutealnej i max do 18 dni może trwać. Powyżej to albo ciąża albo coś nie tak.
Czyli ja powinnam max dostać @ do czwartku :confused2:

mamaTomeczka ja też co rusz zaglądam czy coś nie popisane ;-) Zakładki BB nie zamykam więc widnieje na ciągle dostępną.

lamorela czyli TEN dzień blisko :tak:

agamemnon do tej pory narobiliśmy z małżem 11 serduszek, więc czy owu się zbliża, czy nie problemu z serduszkowaniem mieć nie będziemy.:-) (od 9.09, czyli początku cyklu).
susel ​jak beta?

Ja jutro testuje z rana :)

Jeżeli chodzi o Amelkę to jest to adopcja ze wskazaniem. Niestety ojciec kiedy dowiedzial sie ze Emila jest chora odszedl ehh i zrzekl sie praw a to moja przyjaciolka- znalysmy sie od 5 roku zycia wiec pomagalam jej z moim Miskiem i ona nas poprosila. Pamietaj ile bylo łez i wzruszen. Amelka jest podobna do Emilki i bardzo Ją kochamy. Jest urocza, mądra i wygadana :)
Jak poszła do przedszkola to powiedziała do mnie: "Mamusiu ja jestem dzielna i nie płaczę" - Kochany Szkrab.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry