Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
9 miesiecy bez tabletek a tu same problemy. dziewczyny ktore staraja sie jeszcze dluzej jak wy sie trzymacie?
miałaś nosa
ale to chyba taka nasza natura - jak będę w ciąży, to też będę wiedziała ;-) dlatego teraz niestety oczekuję na @, bo wiem, że to nie ten cykl
spokojnej ciąży Ci życzę i samych udanych wizyt 
oby zakończyło się II 
no i zazdroszczę Ci pracy z dziećmi w żłobku - jakbym miała teraz wybierać, to tak bym właśnie zrobiła
ale kiedyś człowiek młody był i głupi 
ja też jestem pociągająca, ale chyba na tym się skończy - a to wszystko przez zimno w pracy, ale dziś już zaczęli grzać 
jęzor mi aż do d...y uciekł 
nawet nie wiem co napisać 
juz skrobie! wlasnie odebralam bete i... wszystkie kciuki poszly na nic :-( az takieggo zalamania nie ma, nie placze, a to juz cos, ale troche sie podlamalam i przyszly mysli czy kiedykolwiek sie uda9 miesiecy bez tabletek a tu same problemy. dziewczyny ktore staraja sie jeszcze dluzej jak wy sie trzymacie?
no i tymbardziej mi glupio ze juz mi dwa razy gratulowalyscie a tu nic z tego, juz chyba nie wierze testom. a tych ktore mi wyszly pozytywne to juz nigdy nie kupie.
dziewczyny ktore staraja sie jeszcze dluzej jak wy sie trzymacie?