reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
oczywiscie ze przyjmujemy
) opowiadaj o sobie
i napisz kiedy masz termin @ to dziewczyna któras wpisze Cię na listę
dobranoc dziewczyny :*
Cyntia85
Susel - teraz już nie ma co szukać przyczyn, nie cofnie się tego.. Ja sobie długo wyrzucałam, że poroniłam, bo po rozlaniu buteleczki z lakierem do paznokci, wycierałam podłogę zmywaczem z acetonem bez rękawiczek (zużyłam całą buteleczkę i pewno sporo tego się nawdychałam....). Tego się nie cofnie.
Z tego co czytam w internecie, to niedojrzały ananas jest problemem (dojrzałe są bogate w witaminy), a te, które trafiają do Polski są zrywane jako niedojrzałe i niezawsze dojrzeją. Jakiś tydzień temu kupiliśmy ananasa z całą zieloną skórką i był tak kwaśny, że ja nie byłam w stanie go zjeść. Ponoć niedojrzały ananas nieprzyjemnie szczypie w język (czasem czuje takie pieczenie). Z tego co czytam dojrzały ananas powinien mieć brązową skórkę (nie żółtą czy zielonożółtą) - a ja właśnie unikałam tych brązowych.... Mały pióropusz może też świadczyć o niedojrzałości ananasa. Ci, co się znają potrafią rozpoznać po zapachu czy już można jeść ananasa. Ale poszperałam w necie. Póki co odechciało mi się anansaów....
Mnie tak troszkę dziwi, że przy tej dupce on jest często lekko spleśniały, pokryty białym/zielonym meszkiem.
Julia - witaj
To Wasz pierwszy cykl starań o kolejne dzieciątko?
Z tego co czytam w internecie, to niedojrzały ananas jest problemem (dojrzałe są bogate w witaminy), a te, które trafiają do Polski są zrywane jako niedojrzałe i niezawsze dojrzeją. Jakiś tydzień temu kupiliśmy ananasa z całą zieloną skórką i był tak kwaśny, że ja nie byłam w stanie go zjeść. Ponoć niedojrzały ananas nieprzyjemnie szczypie w język (czasem czuje takie pieczenie). Z tego co czytam dojrzały ananas powinien mieć brązową skórkę (nie żółtą czy zielonożółtą) - a ja właśnie unikałam tych brązowych.... Mały pióropusz może też świadczyć o niedojrzałości ananasa. Ci, co się znają potrafią rozpoznać po zapachu czy już można jeść ananasa. Ale poszperałam w necie. Póki co odechciało mi się anansaów....
Mnie tak troszkę dziwi, że przy tej dupce on jest często lekko spleśniały, pokryty białym/zielonym meszkiem.
Julia - witaj
agamemnon
mycha , Abezela GRATULACJE ! Cieszę się z Wami ogromniaście, super wieści!!:-)
Ślijcie nam tu fluidków!!!!
Nie miałam wczoraj jak pisac bo mi net świrował. Jedynie z M na skeypie jako tako poszło, a otwieranie stron trwało zylion minut
Dzisiaj za oknem -1. Sympatycznie biało od przymrozku. Chyba muszę odświeżyć szafę i zobaczyć gdzie są kurtały zimowe
Zaraz muszę nastawić zupę i upiec babeczki. Koleżanka z córcią przyjeżdzają w odwiedziny 
Miłego dnia Wam zyczę!
Ślijcie nam tu fluidków!!!!
Nie miałam wczoraj jak pisac bo mi net świrował. Jedynie z M na skeypie jako tako poszło, a otwieranie stron trwało zylion minut

Dzisiaj za oknem -1. Sympatycznie biało od przymrozku. Chyba muszę odświeżyć szafę i zobaczyć gdzie są kurtały zimowe
Zaraz muszę nastawić zupę i upiec babeczki. Koleżanka z córcią przyjeżdzają w odwiedziny 
Miłego dnia Wam zyczę!
Kinia1
Wrześniowa mama '10
mycha GRATULACJE!! ale mnie zdziwilas sczerze Ci powiem, bo o tej porze to sie nie spodziewam wiesci o II a jak populdniu Ci wyszedl piekny test to ekstra! :-) to co, na czerwiec wpisujemy?
mikaa bole jajnikow moga oznaczac praktycznie wszystko, nie ma ogolnej zasady ale w kazdym cyklu powinnas miec podobnie wiec niestety najpierw trzeba nauczyc sie swojego ciala i wtedy dopiero wiadomo o co chodzi z tym bolem.
Kinia nie wiem czy dobrze, ale ja jak pije zielona herbata to biore wieksza dawke kwasu foliowego. z tego co wyczytalam to nie mozna go przedawkowac wiec mysle ze tak jest ok.
doska no niestety raczej nie, przykro michyba ze jeszcze implantacji nie bylo.
Abezela WIELKIE GRATULACJE! przeciez Ty masz piekna druga kreske!kolejna czarwcowka?
paulinka Tobie jeszcze nie gratulowalam, dla Ciebie rowniez WIELKIE GRATULACJE!! wy sie chyba dosc dlugo staraliscie co? ale sie polepszyla atmosferka od razu
lamorela jak nie chcesz w sygnaturke to chociaz w jednym poscie wrzuc link do wykresu bo tak ciezko pomoc.
No to w takim razie chyba okej. Nie wiem nie znam się, pogadam z moją gin jak będę u niej.
Dziewczyny jak tak na szybko póki dziecię me od dziadka nie wróciło jeszcze. Wstawiam tort

Szybko ogarnęłam co u Was i wrzuciłam na grupę parę zdjęć
Dzisiaj lecę do koleżanki jeszcze na herbatkę - taki babski zlot czarownic
Miłego dnia
P.S. co do ovufriend to mój wykres wariuje jak nie wiem, nie potrafię go odczytać
Załączniki
Ostatnia edycja:
witam z rana 
za oknem pięknie słoneczko świeci i na termetrze jest ok. 5 stopni. Czyli na dworze jakie 2-3. Bo ja mam termometr za wiatrem i zawsze zawyża temp...
A w domu chorobowo
Mężuś wczoraj wstał taki zasmarkany, ale na urodziny jeszcze poszliśmy. Pół nocy chodził, kaszlał, smarkał. Więc dziś ja idę do teściów po obiad (byliśmy zaproszeni na obiad żeby pozjadać rzeczy z imprezy), a mężusiowi dałam leki i ma siedzieć w domu i się kurować. Ech...
Miłego dnia dziewczyny

za oknem pięknie słoneczko świeci i na termetrze jest ok. 5 stopni. Czyli na dworze jakie 2-3. Bo ja mam termometr za wiatrem i zawsze zawyża temp...
A w domu chorobowo
Mężuś wczoraj wstał taki zasmarkany, ale na urodziny jeszcze poszliśmy. Pół nocy chodził, kaszlał, smarkał. Więc dziś ja idę do teściów po obiad (byliśmy zaproszeni na obiad żeby pozjadać rzeczy z imprezy), a mężusiowi dałam leki i ma siedzieć w domu i się kurować. Ech...Miłego dnia dziewczyny

Kinia super tort !!! zgodzę się z agamemnon, pewnie smakował wyśmienicie
Mam pytanko. jak juz wiecie okres mi się spóźnia prawie tydzień, stresów żadnych (o dziwo) nie miałam, bete zrobiłam i nic nie wyszło, czy mogę sama na własną rękę wziąć luteinę ?? mój lekarz ma termin dopiero za 2 tyg, a powiem wam szczerze że już bym chciała zacząć kolejny cykl starankowy.. Dodam jeszcze że dzisiaj mam 38 dzień cyklu, a objawów miesiączkowych brak;/
Mam pytanko. jak juz wiecie okres mi się spóźnia prawie tydzień, stresów żadnych (o dziwo) nie miałam, bete zrobiłam i nic nie wyszło, czy mogę sama na własną rękę wziąć luteinę ?? mój lekarz ma termin dopiero za 2 tyg, a powiem wam szczerze że już bym chciała zacząć kolejny cykl starankowy.. Dodam jeszcze że dzisiaj mam 38 dzień cyklu, a objawów miesiączkowych brak;/reklama
Witam 
My jak wczoraj wybyliśmy z domku po 11, to wróciliśmy dziś ok. 3:30
ale już Was nadrobiłam 
mycha, abezela ale super wieści

spokojnych ciąż 
kinia tort pierwsza klasa, pewnie smakował jeszcze lepiej
doska
znam ten ból :-( choć może jeszcze nic straconego? Ja bym pewnie wzięła tą luteinę, a potem bym narzekała i stresowała się, że coś w cyklu poprzestawiałam 

My jak wczoraj wybyliśmy z domku po 11, to wróciliśmy dziś ok. 3:30
ale już Was nadrobiłam 
mycha, abezela ale super wieści

spokojnych ciąż 
kinia tort pierwsza klasa, pewnie smakował jeszcze lepiej
doska
znam ten ból :-( choć może jeszcze nic straconego? Ja bym pewnie wzięła tą luteinę, a potem bym narzekała i stresowała się, że coś w cyklu poprzestawiałam