reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka, cyntia to ja jeszcze Wam nie gratuluję, ale mocno &&& :-D:-D:-D ale zazdroszczę :-D pozytywnie oczywiście :-D

agamemnon to dawaj nam tu buziaka na pożegnanie i leć do męża :-D jak Cię nie będzie, zagrzejemy Ci miejsce na naszej ławce :-D

Ja się wczoraj wybeczałam, dziś jest lepiej, mamy dziś 5-tą rocznicę ślubu :-p prezent mój się nie udał, ale co się odwlecze... może na swoje urodziny zafunduję sobie II :cool2:

Miłego wieczoru :cool2:

reklama
mamaTomeczka, Cyntia bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki! Oby kreska szybko ciemniała i już nie pozostawiała wątpliwości :happy2: Kiedy znowu testujecie? Zaglądam do Was cały czas, dobrych wieści wypatruję i co kilka dni są :-)

mamaTomeczka oj klapsiora w pupora powinnaś dostać! Przecież to bardzo wcześna ciąża może być, a Ty nie dość, że wieczorem sikasz to jeszcze na mało czuły test. Po mojemu powinnaś kupić 10 i sikać rano! Bo z tym wstrzymywaniem się to ja wiem, że jest ciężko ;-)

To jeszcze z newsów Wam napiszę, że dzisiaj się dowiedziałam, że u mojego brata będzie syn. W sumie wszyscy obstawiali dziewczynkę, to może u mnie będzie dziewczynka właśnie :-) Chociaż mężu skomli, że chce dziedzica ;-)

hej dziewczynki nie jestem w stanie nadążyć za waszym tempem :-) ale widzę że chyba niebawem będziemy świętować grube kreski.
U mnie w pracy boom ciążowy, wiecie jak zwolnienia się szykują to jakoś łatwiej decyzję podjąć:happy2:

Cześć Kochaniutkie :-)

ale się za Wami stęskniłam :* :tak: ja oczywiście w pracy a potem przy moim małym brzdącu.. ma jakiś kryzys i jak jestem w domu to ciągle na mnie wisi, nawet do wc ze mną chodzi bo inaczej jest taki szloch, że mi go żal :-(

U mnie 18dc i dziwna sprawa.. :sorry2: temperatura robi co chce :-D w każdym bądź razie wczoraj miałam plamienia i od 2 dni boli mnie podbrzusze (jajniki) i często chodzę siku.. ale przed chwilą zrobiłam test Owu i jest ciemniejszy niż wczoraj czy dziś rano więc myślę, że owulka się zbliża. Trzymajcie kciuki bo na łeb dostanę z tym cyklem :-)

Malusiolka nie pitol :-p dasz radę! ja mam zamiar się zadomowić w lipcówkach :tak: a jak owulka mi się przesunęła to pewnie tak będzie :-)

mamaTomeczka piękne krechy! Gratuluję :* i trzymam &&&&&&& żeby jutro były mocne!

Leemonca udanego wieczoru :*

Lamorela dzięki za zaproszenie do grupy :tak:

Cyntia ja widzę na ostatnim i po cichu gratuluję :-)

Mychunia zobaczysz! Prędzej czy później zobaczysz te upragnione II kreski :*

Biodroneczka gratuluję! U nas Michał też jest złotym strzałem :-D

Tekla co tam u Ciebie Kochana słychać?

mi możecie dopisać do listy pierwszy cykl :-)

kurcze Was nadrobić.. :-p

Buziaki :*

reklama
Do góry