reklama

Staraczki 2013

bedziesz mogla korzystac ale wsyzstko bedzie czarno - biale , nie wyznacza dni potencjalnie plodnych i chyba nawet terminu @ dlatego ja dokupilam sobie bo strasznie mnei to wkurzalo :P
abonament na miesiac 15 zl na 3 miesiace 30 :)
temperatury wspolzycie i objawy dalej bedziesz mogla nanosic tylko ze na czarno bialym wykresie:)

reklama
mikaa tak będziesz mogła normalnie korzystać z ovufrienda tylko niektóre funkcje będą niedostępne np. detektor oznak ciąży i nie będzie Ci liczył ten program dpo te pola z których nie będziesz mogła korzystać będą zaznaczone na szaro, a tak poza tym wszystko po staremu :-) nikt nie zablokuje Ci konta ;-)

Malusiolka - ja ten zabieg mialam już w styczniu i nadżerki nie ma ale upławy są:wściekła/y::wściekła/y:

Ewa - ja mam trudna sytuację w pracy, ale opiszę wam innym razem

Mikaa - no zobaczymy jak bedzie ;-), ostatnio młoda oznajmiła ze jak bedzie miała młodszego brata to nazwie go Julian - jak tez z Madagaskaru,hmm:cool:

u nas dziś gulasz wegierski w plackami, sałatka z fetą ..............mniam

]też myślałam, że w staraczkach będzie więcej o staraniu, a nie robieniu testów:)

Dobre. To tak jakby się zdziwić, że keczup jest z pomidorów! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ludzik, jesteś to od niedawna, więc może nie wczułaś się jeszcze. Tu oprócz samych faktów na temat starania się piszemy jeszcze na całkowicie poboczne tematy, jak: problemy z partnerami, dziećmi, o obiadach, pracy, koleżankach, ciuchach, zwierzętach, pasjach, wymieniamy się kontaktami, zdjęciami - i to właśnie dlatego tu jest taka fajna atmosfera. Tak, jak Mikaa napisała, nikt nikogo nie zmusza do czytania wszystkich postów i odpowiadania na nie. Niemniej, zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie.

PS Jak ktoś kupi sobie 40 testów to niech sobie nawet testuje 4 razy dziennie. Naprawdę nie rozumiem dlaczego to komuś może przeszkadzać. Trzeba się uczyć empatii i wyrozumiałości, bo jak będzie maluszek, to one się bardzo przydadzą :tak:

Mychunia - a mówiłaś telefonicznie o tym krwawieniu? :-( Kurczę, zawsze możesz pojechać na Izbę Przyjęć. Nie bierzesz pod uwagę, że w poprzednim cyklu jednak się udało, a teraz coś się dzieje? Moja kumpela (której zwierzyłam się, że jestem w ciąży) powiedziała mi, że w zeszłym miesiącu poroniła. Dowiedziała się w trakcie (właśnie na Izbie Przyjęć), gdy zaczęła nagle dość obficie krwawić tydzień po skończonym okresie.

Na razie szukam dobrego lekarza w W-wie, miałam super lekarke ale na inny abonament poza tym teraz robi specjalizację i na razie nie przyjmuje,a skoro mam za free to czemu nie przynajmniej nie bede musiała o usg się prosić:-)

no jestem dziewczyny ;D jestem cała happy ;D

bo dziś temperatura sobie wzrosła ,a test owulacyjny pozytywny wyszedł , wczoraj udało mi się męża skusić i tym sposobem pojawiło się serduszko na moim wykresie ;)

dziś ugotuję coś dobrego na kolację, miałam gości dziś kuzynka z trójką dzieci, ugotowałam obiad dla wszystkich , potem robiłyśmy ciasta do szkoły dla mojego chrześniaka ,a potem pojechali , mój mąż pojechał właśnie na zakupy i powiedział ,że mi kupi niespodziankę ;p no ,a ja cała w skowronkach bo mój mąż chyba bardzo chce tego dziecka już dziś zaczął żartować sobie pytał co mi kupić czy ma być kwaśne ,słodkie czy może słone :-D do tego posprzątał w mieszkaniu po chłopakach jak już pojechali sam z siebie normalnie go nie poznaję , jak tak ma być to jestem jak najbardziej za :) przede mną 2 tygodnie oczekiwania na @ no chyba ,że coś się przesunie , ale postaram się za bardzo nie nakręcać ,a jak wyjdzie to się okaże:)

idę doczytać co się dziś działo u Was :)

reklama
Dziewczyny rozumiem Was:)

U mnie okresu nie widać, jak do wtorku nie dostanę to zrobię kolejny test:) ale pewnie czekają mnie kolejne badania. Pan doktor będzie musiał się wykazać:)

Jutro w Poznaniu Maraton, więc trzeba będzie się ciepło ubrać i pokibicować znajomym:) kurcze podziwiam wszystkich biegaczy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry