Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tutaj go sobie zrobiłamAśku zapomniałam Cię przywitać, teraz nadrabiam: witam serdecznie ;-)
aureolcia pewnie, co za pytanie! skąd masz taki avatarek? Już kilka takich widziałam, podobnych, różnią się tylko szczegółami twarzy, ale ogólnie to ten sam schemat. tu na forum jest jakiś wybór czy gdzieś indziej? głupie pytanie pewnie ;-)
O, mamy ten sam termin @dziewczyny termin najbliższego okresu to wtorek 3 września, czy zrobienie testu w piątek 30 sierpnia ma sens czy to za wcześnie?
Sama nie wiem, w sporadycznych przypadkach na te 4 dni przed @ pokazują się już II. Ja z głupizny, a w sumie uspokojenia siebie, testuje sobie codziennie i pewno jutro też zatestuję. A co tam. Ponoć głupich nie sieją 
ja to w sumie średnio liczę na dwie kreski ale idę w piątek na babską imprezę i nie wiem na ile mogę sobie pozwolićO, mamy ten sam termin @Sama nie wiem, w sporadycznych przypadkach na te 4 dni przed @ pokazują się już II. Ja z głupizny, a w sumie uspokojenia siebie, testuje sobie codziennie i pewno jutro też zatestuję. A co tam. Ponoć głupich nie sieją
Witam nowe koleżanki!!