reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Grzankaa tak robiłam wczoraj wieczorem....wiem ze bez sensu! cycki bolą jak na @ nie mam złudzeń w ciąży pewnie nie jestem.....chociaż w 1 ciazy teścioty tez mi niewychodziły. Nie wiem nie myslę...po tylu gorzkich słowach jakie dzisiaj usłyszałam....moze lepiej byłoby aby w ciazy nie była

reklama
black tea Nie poddawaj się!! A robiłaś bete? Siknij sobie z rana:)

Przykro mi, że się pokłóciliście, ale na pewno da się to jakoś naprawić. Będzie dobrze!!! 3maj się Kochana <przytul>

Ostatnia edycja:
Centka zawiania się chyba niczym nie leczy...samo przechodzi. Ale jak już bardzo boli to trzeba pójść po antybiotyk bo może okostne zapalenie się zrobić. Mnie zawsze zaczyna od strony ucha boleć... i boli kilka dni.

Zmykam do pracy ale na szczęście tylko na 4 godzinki :-D

dzięki dziewczyny....eh... nie wierze testom sikanym bo mnie oszukały wiec nei wiem po co je robię
a tak serio to naprawdę czuje sie jak na @ :-(

reklama
Do góry