reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

lamorelka, to może być dobry znak :* Jak chcesz takie spodnie, to kup. Ja zanim dowiedziałam się o jakiejkolwiek ciąży, to coś już musiałam kupić :p W pierwszej kojec, w drugiej pampersy i proszek, a w tej kosmetyki :D Chciałam również kupić jakieś ubranka ale powstrzymał mnie mąż, aż do wizyty u Ginekologa :)

reklama
Spodnie kupię bo lubię dżinsopodobne na gumkę, są super wygodne i można je nosić wysoko (nie lubię biodrówek), proszek dla niemowląt używam na co dzień, bo po innych mam dość mocną alergię.

lamorelka, jakiego proszku używasz? Ja lubię lovele i płyn do płukania Jelp. Płyn do płukania używam na co dzień ze względu na dziewczynki :)

Uciekam, Dobranoc :*

natkusia &&&& za jutro :*:* I za resztę testujących i starających się o fasoleczki :*:*:*

malusiolka to niezbyt kochająca rodzinka :szok: dzieci to przecież dobrodziejstwo... moja teściowa to by oszalała z radości, jakbyśmy ze szwagierką miały po trójce dzieci... nie wiem, jak moi rodzice - tata na pewno będzie szczęśliwy, mama - nie mam pojęcia... :confused: ale co ja tam gdybam :dry: daleka droga jeszcze :dry:

masakra, bo wyglądam okropnie - twarz cała wysypana - jak mnie wzięło w tamtym pokręconym cyklu, tak do tej pory nowe syfy mi wyskakują - mam chyba więcej miejsc z krostami niż bez :szok::baffled: normalnie wstydzę się z domu wyjść :baffled:

Ostatnio kupiłam Dzidziusia do koloru i jestem całkiem zadowolona, nie mam mocniejszych plam, więc wszystko super schodzi. Płyn miałam Jelp, ale coś mnie podrażnił i będę szukać innego.

intensywnie staramy sie od 3 miesiecy bo juz mieszkamy razem (wczesniej chlopak byl w niemczech ja w czerwcu dojechalam ) a nie zabezpieczamy sie od listopada .. ale chlopak przyjezdzal do polski raz w miesiacu na 4 dni np ...
myslicie ze to w ogole realne zeby tak sobie pare kropel krwi polecialo a w srodku nic nie bylo ? i ze to mozliwe ze to implatacyjne plamienie ?

watpliwosci3 może byc plamienie implatacyjne, zaczekaj kilka dni i zrób test. Tylko nie nakręcaj się zbyt mocno bo później boli rozczarowanie. Ale oczywiście zycze Ci, by fasolka się zagnieżdziła :)

Co do płynów do płukania to ja używałam z Lugwika płyn do ubrań dziecięcych, całkiem fajny i wydajny.

Lamorela dziwny ten Twoj cykl w tym miesiącu, ciekawe jak to się rozwinie. Kiedy planujesz zatestować? Pewnie sprawdzisz jaka będzie temp.

Malusiolka ale Ci fajnie :) Ja też taka jestem, że jak tylko dowiedziałam się o ciąży to pobiegłam coś kupić. A w czasie ciąży to nazbierałam ciuszków na dobre 4 lata Nadusi haha a o kosmetykach nie wspomnę, jestem chomik straszny. Pieluszek dla Nadusi to w promocji kupiłam tyle, że mi starcza na kilka miesięcy ale jutro znów kupię bo w biedrze promocja i to limitowanka więc jak nie kupic.

Karotka hallooo co tam u Ciebie? Znalazlas test?

Malusiolka - w takiej sytuacji, to poczekajcie może z informacją do bezpiecznego momentu. Na pewno jak maleństwo będzie na świecie, to będą zachwyceni!

Karotka - super, że trafiła Ci się fajna i konkretna lekarka! Koniecznie daj znać jak test :-)

watpliwości3 - możliwe, że plamienie, o którym piszesz jest implantacyjnym (może ono wystąpić 6-12 dni po owulacji), jednak pamiętaj, że może to być plamienie śródcykliczne (sama miewam takie plamienia w dniach, gdy czuję ból owulacyjny). Mierzenie temperatury bądź testy owulacyjne mogłyby Ci pomóc w określeniu czy przypadkiem owu Ci się nie przesunęła. Ale trzymam kciuki za to, by to była oznaka implantacji!! :-D

Jako że w pierwszą ciążę zaszłam w dni teoretycznie niepłodne, to już teraz zaczęłam robić testy owulacyjne. Zauważyłam kiedyś, że jeśli jeden cykl mi się wydłuży, to kolejny jest krótszy, więc też i dlatego wolę testować już teraz, by nie przegapić tych dni :-) Jej, jak ja bym chciała zobaczyć takiego bladziocha jak dziś na owulacyjnym! :-D (choć w tym cyklu miałam 2x cień cienia :sorry2: i jednak @ była).

Ostatnia edycja:
Wiiki co to zapromocja na pieluchy w biedrze? Bo też się zaopatrujemy a nic mi w oczy nie wpadło.. ;-)

Cyntia pilnuj, pilnuj tych dni :-)

Wątpliwości wszystko jest możliwe ale niestety musisz uzbroić się w cierpliwość.. :tak: &&&&&&&&&&&

Malusiolka dobranoc :*

Ok lecę też do wyrka..
Dobranoc :*

reklama
Do góry