reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Na Betę pójdę najwcześniej w przyszłym tygodniu. Będę powtarzać test w niedzielę.

Susel ja też miałam dzisiaj sen ale za każdym razem po tym śnie widzę I kreskę.. :dry::-D ale życzę Ci ujrzenia :*

Ewka a co, trzeba mocno trzymać ;-):-D

śmigam do pracy
Buziaki

reklama
Dzisiejsza temperatura już pozbawiła mnie złudzeń 36,84. Ostatnie krople krwi na papierze, więc koniec @, czas się brać do roboty. Dziś miałam kolejny sen o II. Tak realny, że jak się obudziłam, sprawdziłam czy obok mnie żaden test nie leży. To zaczyna być dobijające.

Ostatnia edycja:
widze ze taka noc dzisiaj byla ze snami o II!

lamorela nigdy nie mialam tak wysokiej temp! ale jednak kazda jest zupelnie inna... ale znasz siebie i wiesz czy to @ czy nie. a jak miala przyjsc to pewnie lepiej teraz niz pozniej, bo juz mozecie rozpoczac kolejne starania i moze akurat zalozysz watek czerwcowek ;)

Ja też tak wysokich temperatur w pierwszej fazie cyklu nigdy nie miałam (od ok 36,00 do 36,49 max miałam w pierwszej fazie), a moja @ trwała 5 dni+ 6 dzień plamienie. Teraz wszystko zostało pozmieniane, może przez Castagnusa?

Ostatnia edycja:
Heloł

Malusiolka - Oficjalnie GRATULUJĘ i łapię malusiolkowe fluidki. A rodziną sie nie przejmuj, bo nigdy nie sprawisz, że wszyscy będą zadowoleni, najważniejsze żebyś TY była.

Karotka - Super, że trafiłaś na konkretną lekarkę, oby teraz już było "z górki" no i czekamy na Twój "sik" :tak:

Mychunia - Napisz jak robisz te śliweczki , bo u mnie w tym roku taki wysyp, że już mi się pomysły skończyły:)

Wątpliwości - Nie napiszę nic nowego - to może być inplantacja, owulacja lub krwawienie śródcykliczne o jeszcze innym podłożu, więc musisz się uzbroić w cierpliwość. Zyczę Ci by to była pierwsza opcja i trzymam &&&&&&&&&&&& mocno, mocno.

MamaTomeczka - 100 lat dla synka :)

Natkusia, Susel, Ewka, Grzankaa - trzymam &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka to miałaś wczoraj dzień do niczego, dzisiaj pewnie będzie lepszy ;-). Jak tam się czuje synek? I jak przeżył strate chomiczków? Biedne maluchy :-p.
Wszystkiego najlepszego dla synka :-D

natkusia, nadal trzymam kciuki &&&&

Cześć Dziewczyny!
W tym cyklu biorę duphaston. Licząc, zę owu była późno (01.09.2013) wyliczyłam, ze @ powwinna być 14/15.09 ale wiadomo ze przed odstaiweniem duphastonu trzeba zrobić test/betę - miałam w domu dwa testy - jeden bez nadziei zrobiłam przedwczoraj i I krecha i nic, a drugi tak raczej tlyko dlatego ze był i wyszła I kreska ciemna + drugi duży bladzioch - chciałam się przyjrzeć i włożyłam test - paskowy - d- dokumentów pracowych ale przyszłam do pracy i musiałam go gdzieś zgubić :p ;))

BNie robię sobie nadziei - bo może to jakiś wadliwy test ale uśmeichnełam się kiedy zobaczyłam tego bladziocha - nie mam też pewnosći, czy w każdym bladzioch teoretycznie oznacza ciążę -to taki zwykły z allegro - był jako dodatek do testów owulacyjnyc. ;)

miłęgo dnia wszystkim!

gratulacje wszystkim zaciążony, :D

za trstujące trzymam kiuki!

susel, dzięki :* Ja jestem pewna, że to fasolka :)

natkusia, cień, cienia dużo mówi. Ja na 3 testach tak miałam, a później wyraźniejsza kreseczka była. Nie jest powiedziane, że ma mieć kolor różowy, po prostu za małe stężenie masz. Owulka musiała się przesunąć.

wiikki, ja kupuje tylko z firmy pampers :p Ostatnio w realu były tylko za 39.99 zł :D

Grzaneczko, dzięki i wzajemnie :):* Ty to pewnie zafasolkowana i dlatego śpiąca:D Trzymam mocne &&&&&&&&&:*

Za Was wszystkie mocno, mocno trzymam &&&&&&&&&&& ciocia czeka na maluszki :-):-D

mamaTomeczka, sto lat, sto lat dla Twojego synka :D <prezent>:* A jak Ty się czujesz?

Ja czekam na męża i o 10-te, albo po jedziemy na zakupy :D:D

Mimimoo, jak się czujesz?

lamorela &&&&&&&&&&& :D:*

kaśkasiunia, bladzioch może być ciążą. Trzymam mocne &&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry