reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Testy są wiarygodne! Z wody, mojego siku i siku męża wyszły negatywne. Po godzinie widać cień, cienia.:-) Znaczy bez obaw można kupować Pepino paskowe po 3,14zł za sztukę!
Cenna informacja. Czyli mój cień cienia mógł oznaczać, że coś próbowało się zadziać..
Lamorela - w tym cyklu obie szczęśliwie zaciążymy i obie przeniesiemy się razem z innymi staraczkami na czerwcowe mamy! Zobaczysz!

reklama
Może jestem panikarą z tą betą, ale po niej się uspokoiłam - Malusiolka - idź na betę, może masz małe stężenie w moczu...
Lamorela, Cyntia85 wierzę że się Wam uda - Wam i wszystkim Staraczkom. Dziękuję za wsparcie, trzymam kciuki i ślę swoje fluidki ;)

benfica, zobaczymy jaki kawalarz :p Pamiętam jak z Oliwką chodziłam w ciąży i ginekolog robił USG, aby sprawdzić płeć. Oliwka nie krępowała się, jak modelka. Nogi miała za każdym razem rozkraczone :D A jak z Roksanką chodziłam i ginekolog próbował sprawdzić jaka płeć, to ta za każdym razem pupa się odwracała, ale około 26 tygodnia może później (już nie pamiętam) zobaczyliśmy, że to dziewczynka. Musiała wtedy spać :D

Aśku, mój mąż jak się dowiedział, że dzisiaj mam test robić, to pół nocy nie spał i prawie do pracy zaspał :D

kaśkasiunia, gratuluję betki :) Mogę mieć małe stężenie, bo jak robiłam 1 betę, to musiało być zaledwie 7 dni od zapłodnienia, a jak jutro pójdę to około 2 tygodni. Jak jutro nie wyjdzie, to pójdę jeszcze za tydzień, a później do lekarza na badania :p

KPe007, u mnie może być. Niedawno zupkę chińską zjadłam, bo miałam wielką ochotę na nią, a teraz mdli mnie po niej ;/ Musiałam za dużo zjeść :szok:

lamorelka, dzięki za teścik :D

mikaaa, dziękuję Kochana za miłe słowa :*

aureolcia, nie można Kochana zazdrościć. Niedługo Ty też zobaczysz swoje upragnione II kreseczki. Za co trzymam mocno &&&& i ściskam pośladeczki :):*

susel, mój mąż już się denerwuje za te testy. Wydaje na nie majątek :p I jestem z Tobą. Mam nadzieje, że w tym cyklu zobaczysz II kreseczki :*&&&&&

lamorelka, dzisiaj robiłam, a jutro nie robię już testów, ale dzięki za &&& :*:*:* Jutro mam zamiar na betę jechać, bo przez testy zbankrutujemy :D Zgaga dobry znak :)

A mi smutno, bo mąż dzisiaj od samego rana do jutra 3/4 w pracy siedzi :(

Grzaneczko, zrób jeden test, bo chce zobaczyć Twoje dwie piękne II kreseczki :D :* Jak teraz nie wyjdzie, to powtórzysz za parę dni :) Trzymam &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Wrrr :ninja2: mój dzisiejszy test owu pokazał drugą kreskę, ale bledszą niż wczoraj - słowem baaardzo bladą :confused2: dobrze się zapowiada :no2: a to już 11dc...

Wow, Jeden dzień mnie nie było, ale tyle się tutaj działo. Gratuluję Wszystkim zafasolowanym:-) mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy:laugh2:
Powiem szczerze, że mam dzisiaj lekkiego doła, aż pokłóciłam się z moim M, dowiedziałam się, że moja dobra koleżanka jest w drugiej ciąży ( nieplanowanej) i wiedząc jak bardzo chcę dziecka oznajmiła mi, że zastanawiała się przez chwile nad aborcją. Myślałam, że ją uduszę:wściekła/y:

reklama
Benfica mi tez dzis test owu pokazal druga blada kreske zreszta 3 dzien z rzedu a u mnie juz 17 dc nie wiem czy ta owulacja bedzie czy juz nie. Trzymam kciuki za Ciebie

Kaskasiunia ale super ze beta wzrasta :-)

Susel nie ma @ jest nadzieja a po wykresie widze ze moze cos sie swieci :-) oby

Mikaa super ze lepszy humor jest :-) to najwazniejsze :-)

Malusiolka oby jutrzejsza beta wyszla pozytywna czekamy jutro na relacje

Do góry