reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
to kiedy planujesz robic?

u mnie, jestem zadowolona z mojej tempki i musze wyznac ze za to ja dzisiaj siknelam. niby to kilka dpo, ale 2 po spodziewanej @. poza tym endo mi mowil, ze jakbym miala II to od razu do niego po leki. dzisiaj do niego ide i jakby sie dalo to wolalabym wiedziec przed wizyta. no a co do wyniku to oczywiscie negatywny, ale tak jak kilka innych dziewczyn dojrzalam kreske gdzie testowa powinna sie pokazac.

Grzanka mysle ze to nie cien tylko miejsce gdzie cien powinien byc;-) a na zdjeciu to nic a nic, wiec jeszcze czekam. tak patrzylam na Twoj wykres i 13dpo mialas spadek wiec moze dopiero wtedy byla implantacja wiec jeszcze spokojnie.

Grzanka - zrób sikańca, babo jedna!! :-D:-D

Malusiolka - jestem, jestem. Codziennie coś skrobię. Może moje posty zagubiły się w gąszczu;-)

Dziewczyny używające testów owulacyjnych - o której godzinie testujecie? Poszperałam w internecie i znalazłam sprzeczne informacje. Ponoć na instrukcjach od angielskich testów piszą, że z porannego moczu, a na tych od polskich odradzają z pierwszego moczu. I bądź tu mądry. Jak robicie? U mnie 10 dc, kreska ciemnieje :-)

reklama
Witajcie kobietki!!!:-D:-) Nawet jak znikam na kilka godzin to cały czas jestem myślami z Wami. Wczoraj miałam ręce zajęte więc u nóg kciuki zaciskałam:-):-D:tak: Praacowaliśmy do nocy ale nareszcie skończyliśmy tą naszą sypialnię ( no prawie jeszcze tylko okna muszę umyć, oświetlenie zamontować i karnisze i można meble wnosić i może w nowym ładnym pokoiku uda się zmajstrować:-):-D:-D:-D:-D Teraz można zaczynać kolejny pokój robić ( duży salon podzielić na 2 pokoje dla dzieci i regipsy, podłogi... dużo pracy i nerwów) ale jak efekt będzie jak w sypialni naszej to warto się powku.wiać trochę:-D:-) O 12 mam dzwonić do dealera quadów we wrocku (jest opcja że otwierają salon w niedzielę dla takich zapracowanych ludzi jak my) i jak się dogadamy na otwarcie to jesziemy młodemu zabaweczkę kupić. Już się nie mogą doczekać chłopaki-no normalnie nie wiem któremu badziej się buzia cieszy:-):-D:tak::-D Stwierdziliśmy, że nie ma co takiego maleńkiego kupować lepiej dołożyć 8 stówek i już kupić taki na którym i my poszalejemy ( jest do 80 kg więc jeszcze się łapię):-)

Ostatnia edycja:
Do góry