Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-) Nawet jak znikam na kilka godzin to cały czas jestem myślami z Wami. Wczoraj miałam ręce zajęte więc u nóg kciuki zaciskałam:-)
Praacowaliśmy do nocy ale nareszcie skończyliśmy tą naszą sypialnię ( no prawie jeszcze tylko okna muszę umyć, oświetlenie zamontować i karnisze i można meble wnosić i może w nowym ładnym pokoiku uda się zmajstrować:-)

Teraz można zaczynać kolejny pokój robić ( duży salon podzielić na 2 pokoje dla dzieci i regipsy, podłogi... dużo pracy i nerwów) ale jak efekt będzie jak w sypialni naszej to warto się powku.wiać trochę
:-) O 12 mam dzwonić do dealera quadów we wrocku (jest opcja że otwierają salon w niedzielę dla takich zapracowanych ludzi jak my) i jak się dogadamy na otwarcie to jesziemy młodemu zabaweczkę kupić. Już się nie mogą doczekać chłopaki-no normalnie nie wiem któremu badziej się buzia cieszy:-)

Stwierdziliśmy, że nie ma co takiego maleńkiego kupować lepiej dołożyć 8 stówek i już kupić taki na którym i my poszalejemy ( jest do 80 kg więc jeszcze się łapię):-)