Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
śniadanko właśnie wciągnęłam ;-) czekam aż mi się jedzonko ułoży ;-) a spać mi się chce niesamowicie
marzy mi się łóżeczko moje wspaniałe i kochane, i wygodne ;-) byle do 16 a będzie moje 
... czerwiec to idealny czas na poród![]()
potwierdzam
jako czerwcówka ;-)
normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) 
wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) 
hmmm... jeśli doszło do zapłodnienia wtedy co myślę ;-) (przynajmniej mam nadzieję, że wiem kiedy) ;-) to było u nas przed południem ;-) no tak 10/11 gdzieś 

w instrukcji do fertilityfriend.com tez o tym pisza. jak wytrzymasz z testowaniem do piatku to jestes niesamowita!
Idiota do męża powiedział, że za 30 minut przyjedzie z paczką i go to nie interesuje, ale ktoś ma ją znieść z samochodu. A waga paczki z paletą około 200 kg :| Jak on sobie wyobraża. Kobieta w ciąży i z dwójką dzieci będzie wyciągać z samochodu taki ciężar 

Nawet palant nie chciał podać namiaru do siedziby, do której ta paczka doszła. Ale w internecie znalazłam 2 numery i jeden z nich był prawidłowy. Mąż umówił się na jutro, ale koleś inny przyjedzie i będzie z windą, z wózkiem widłowym i wstawi mi gdzie będę chciała. Eh... co za durni ludzie. I tak czekamy około tygodnia na tą przesyłkę.
Jeszcze przez tego palanta pokłóciłam się z mężem.